19 martie 2020

Trafic record pe Clujulcultural.ro! Mulțumim că ne citiți!

By In Clio

Site-ul clujulcultural.ro a înregistrat ieri, 18 martie, cel mai mare trafic din acest an, 3670 de utilizatori unici,  potrivit monitorizării Google Analytics.

De la începutul săptămânii, imediat cum s-a declarat starea de urgență datorită pandemiei  COVID19, pe 16 martie, traficul pe site a crescut vertiginos. Pe 16 au fost 1,2 k unici, pe 17 martie 1,3 k, in 18 martie 3,7 k iar astăzi, la ora scrierii acestei stiri sunr 2,4 k si e in crestere traficul. 

Articolul care a atras interesul cititorilor a fost: CORONAVIRUS. Sfaturile rectorului UBB, psihologul Daniel David,  cu peste 5000 de vizualizari,  fiind viral  si pe Facebook.

Alte articole citite au fost:

Opera Națională Română Cluj transmite online înregistrările spectacolelor

O epidemie uitată la Cluj

CORONAVIRUS. Librărie din Cluj, rezervă cărțile la casierie ca să scadă timpul de căutare

Mulțumim pe această cale tuturor cititorilor noștri, care caută informații relevante și de calitate în presa on-line din Cluj și nu numai.

Recordurile de audiență pe piața presei on-line aparțin la Cluj ediției electronice a  săptămânalului Transilvania Reporter, cu 275k de utilizatori unici și  siteului  generalist stiridecluj.ro cu 157k de utilizatori unici.

Site-ul clujulcultural.ro a fost lansat în 15 iulie 2013. El doreşte să devină o sursă de informare profesionistă pentru consumatorii de cultură. Conținutul site-ului este dedicat în primul rând clujenilor amatori de cultură, şi implicit industriei culturale din oraş dar şi evenimentelor importante din România ori de câte ori acest lucru va fi necesar iar realitatea o va impune. De asemenea, clujulcultural.ro publică texte interesante, relevante, cu citarea sursei, ale unor scriitori, publiciști și jurnaliști. Dorim să radiografiem în cât mai mare măsură şi cît mai exact viaţa culturală a unui oraş important cum este Clujul. Siteul este scris și administrat de jurnalistul Tiberiu Fărcaş, care este și proprietar.

Siteul are peste 16.000 followers pe Facebook si posteaza si pe Instagram si Twitter.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!