16 ianuarie 2020

Teatrul Național Cluj și MNIT, decorate de Iohannis

By In Teatru

Președintele României, dorind a răsplăti meritele Teatrului Național Cluj-Napoca, în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la dezvoltarea identității și diversității culturale a țării noastre, pentru dăruirea cu care s-a ilustrat în viața culturală, prin promovarea unei educații artistice de calitate în rândul tinerelor generații, dovedind excelență la nivel național și internațional, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de „Comandor”, categoria Arta spectacolului.

Miercurii, în Sala Unirii a Palatului Cotroceni a avut loc ceremonia prin care directorul artistic al TNC, Ștefana Pop-Curșeu a primit această decorație din partea Președintelui.

De asemenea a fost distins și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. A participat directorul MNIT, arheologul Felix Marcu.

1 Comment
  1. […] Două instituții clujene au fost decorate de președintele României, Klaus Iohannis, Este vorba de Teatrul Național Român ”Lucian Blaga” și de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, potrivit ClujulCultural.ro.  […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.