4 iunie 2020

Primul concert după lockdown la Cluj. Vița de Vie acustic propuși de Form Days

By In Cooltura

Primul concert după lockdown la Cluj va avea loc sâmbătă în Piața Unirii. Vor concerta rockerii akternativi de la Vița de Vie, într-un concert acustic propus de Form Days Festival sub titulatura FORM my Days.

Festivalul, care trebuia să aibă loc în 2 -4 iulie la Castelul de la Gilău,  s-a reprogramat pe 2021.

Concertul din Piața Unirii va începe la ora 19.00, anunță organizatorii.

”Ne dorim sa facem o serie de 4 concerte in Piața Unirii. Avem sprijinul Primăriei. O sa postăm pe Facebook un link si cine doreste, accesează, va primi invitație la concert în limita a 500 de locuri, conform legii. Nu ne adresam doar celor care au bilet la festivalul Form Days ci tuturor clujenilor. Vrem sa redăm vibe-ul de concert în oraș, să repornim și evenimentele culturale/ concertele”, a declarat pentru Clujul Cultural,  Teodor Negrea, organizator.

De ce acustic?

”Ni s-a părut mai ok acustic, că e vorba despre un concert pe scaune”, a precizat Negrea decizia de a propune un show acustic. ”Să vină și alți organizatori să facă alte evenimente:  operă, teatru etc”, a mai spus acesta.

”Organizatorii vor servi publicul cu apă„, a mai precizat Teodor Negrea.

 
2 Comments
  1. […] „Ne dorim o serie de 4 concerte în Piața Unirii. Avem sprijinul Primăriei Cluj. O sa postăm pe Facebook un link si cine dorește, accesează, va primi invitație la concert în limita a 500 de locuri, conform legii. Nu ne adresăm doar celor care au bilet la festivalul Form Days, ci tuturor clujenilor. Vrem sa redăm vibe-ul de concert în oraș, să repornim și evenimentele culturale/ concertele”, a declarat Teodor Negrea, organizator, pentru Clujulcultural.ro […]

    Reply
  2. […] Clujul își deschide seria concertelor, după perioada de lockdown, începând din această seară, relatează clujulcultural. […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.