Nova Rockl. ccl mai mare festival de metal din Austria a anuțat astăzi că și-a anulat ediția din 2021, din cauza pandemiei de Covid19! Acesta nu s-a ținut nici în 2020.

Nova Rock a fost reprogramat pe 2022.

Alte două mari festivaluri de metal, Wacken din Germania si Bloodstock din Marea Britanie, sunt anunțate, primul 29-31 iulie, sold out, și Bloodstock, 11-15 august

Celebrul Hellfest din Franța a fost primul mare festival  care a anunțat că reprogramează pe 2022.

In România, la Cluj-Napoca este programat din 23 iunie festivalul ”Jazz in the Park în tot orașul” iar în luna iulie Electric Castle și TIFF, toate anunțate oficial! Si Untold e anuntat oficial, din 4 august.

Iată mesajul organizatorilor Nova Rock:

Dragi vizitatori ai festivalului, dragi parteneri media și sponsori, fani loiali Nova Rock!

Chiar astăzi trăim încă o zi din aceste zile, care nu ne aduce tuturor bucurie absolut.
De săptămâni și luni așteptăm sau cerem decizii din partea guvernului federal austriac pentru a ne spune dacă festivalurile și evenimentele majore pot avea loc în iunie 2021 sau nu. Pentru că, pe de o parte, ar fi sarcina guvernului să ia aceste decizii, dar, pe de altă parte, se presupune că preferați să lăsați astfel de mesaje de serviciu altcuiva, și anume noi.
Cererile și solicitările noastre au fost până acum total ignorate. O mărturie a sărăciei care reduce orice comentariu suplimentar. Poate fi foarte curios dacă și când vom primi anunțuri cu privire la toate evenimentele din iulie și august, deoarece țări precum Anglia, Olanda și Elveția au deja perspective pozitive actuale.
Din păcate, depinde de noi să luăm această decizie cu inima grea. Prin urmare, trebuie să vă informăm că nici NOVA ROCK Festival 2021 nu poate avea loc. Nu ne-am fi dorit nimic mai mult pentru tine decât să reușim în cele din urmă să ne întoarcem pe Pannonia Fields și să uităm în cele din urmă de stresurile și restricțiile asupra exceselor pandemiei pentru câteva zile.
Vă vom contacta cât mai curând posibil cu mai multe informații cu privire la planificare și la acțiuni suplimentare cu privire la biletele dvs.
Festivalul Nova Rock 2022
DATA NOUĂ: 9-12 iunie 2022
Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere, încredere și răbdare.
Ewald Tatar și echipa Festivalului NOVA ROCK
Vă rog să rămâneți sănătoși tuturor!”

Citește și:

SONDAJ AROC. 80% dintre români ar purta mască la un concert și 73% s-ar vaccina pentru UNTOLD sau Electric Castle. Autoritățile surde la cerințele industriei de timp liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.