29 mai 2019

Jurnal de TIFF#18 (Episod 1)

By In A 7-a

Clujulcultural.ro, unicul site de cultură clujean, are doi ziariști acreditați la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF#18), pe editorul-coordonator Tiberiu Fărcaș, de asemenea proprietar al siteului, lansat în iulie 2013, și pe Bianca Tămaș, reporter, colaborator al siteului.

Clujulcultural.ro nu este partener media, nici în acest an, al acestui festival.

Editorul-coordonator va acoperi acest festival ajuns la majorat sub forma unui jurnal subiectiv, trecut deci prin filtru propriu.

Bianca Tămaș va acoperi festivalul cu articole jurnalistice alese de ea.

Considerăm că cititorii Clujulcultural.ro nu pot fi privați de informații despre cel mai mare festival de film din România, care ajunge la a 18-a ediție, una aniversară. TIFF primește deci buletin.

Recomandări de la editorul-coordonator al TIFF, care a scris de la prima ediție la acest festival. Avem și articolele începând de atunci!

  1. Nicolas Cage la Cluj. Este o mare reușită a TIFF aducerea sub Feleac a acestui actor american renumit și vom urmări cât ne permite accesul organizatorilor și a firmei de PR care se ocupă de mediatizarea TIFF șederea acestui mare actor la Cluj.
  2. Focusul China. O considerăm o cinematografie extrem de atractivă și mergem pe mâna directorului artistic, și fondator TIFF, Mihai Chirilov.
  3. Filmele din secțiunea Ora de Religie, par foarte provocatoare.
  4. Unica proiecție cu La Gomera, ultimul film al regizorului Corneliu Porumboiu. Filmul intră în România doar în septembrie.
  5. Proiecția aniversară a documentarului Woodstock din satul Vlaha, Arkhai Park, comuna Săvădisla, cu ocazia împlinirii a 50 de ani a festivalului.
  6. Masterclassul regizorului premiat Oscar Michel Gondry.
  7. Filmele din secțiunea Zilele Filmului Românesc.
  8. Focusul Franța.

Vă mulțumim că ne citiți!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.