1 august 2015

FOTO/VIDEO Saună şi…nostalgii de altădată la showul Boney M

By In Cooltura, Esenţial

Marea formaţie Boney M nu vine în fiecare zi la Cluj. Festivalierii de la Untold au avut şansa, cei care gustă muzica disco a anilor 70-80, să vadă live ultima formulă a germanilor de la Boney M. Da, germani, pentru că trupa este una formată în Republica Federală Germană chiar dacă interpreţii au fost sau sunt toţi de culoare. Mai multe amănunte despre istoria trupei aici

BUN

Boney M la Cluj-foto clujulcultural.ro

Organizatorii de la Untold  Festival au greşit programând un concert al unei trupe atât de celebre în spaţiul, totuşi, limitat numeric de la Euphoria Music Hall şi asta pentru că sala s-a transformat efectiv într-o uriaşă saună şi pentru că mulţi dintre cei veniţi, mai ales de vârsta a doua şi chiar a treia nu prea au văzut nimic din cauza aglomeraţiei de nedescris. Un concert open air era o soluţie mult mai profesionistă şi ar fi arătat respect publicului nostalgic care a venit în număr mare la concert.

Al doilea rateu organizatoric a fost că acest concert a început mai devreme, la 23.30 şi nu la… 24 ! 

Multe persoane au rămas afară şi au ratat show-ul de tot sau au prins doar ultimele 2-3 piese.

Boney M a avut azi noapte un succes nebun şi merita altceva, un public mai numeros care să o vadă. Nu a lipsit din repertoriul trupei nici unul din marile hituri care i-a adus gloria mondială: Sunny, Daddy cool, No woman, No cry, Rivers of Babylon, Rasputin.

Celebra trupă a cântat şi o altă melodie cunoscută, Let it be, a celor de la The Beatles, ca omagiu adus muzicii de calitate, aşa cum a spus solista grupului.

S-a cântat live, cu vocile peste negative, piesele au fost remasterizate, a sunat totul foarte bine iar publicul au fost efectiv în delir!

La final acesta a aclamat şi a chemat trupa la bis, iar cei patru actuali componenţi ai legendei disco a anilor 70-80 au revenit cu Rivers of Babylon cântat la unison cu publicul într-o atmosferă de zile mari.

 

“A fost aşa cum m-am aşteptat. Am crescut cu ei, sunt o mare trupă, nişte artişti uriaşi”, ne-a declarat Iulia, soţia muzicianului Costi Cămărăşan.

2 Comments
  1. […] Pe lângă concertele de sine stătătoare, antreprenori ca Iancu Șerbănescu au dezvoltat cu mare succes conceputul We love retro, cu cinci ediții de succes deja, e anunțată și a șasea iar de doi ani, omul de afaceri Santa Levente, director de proiect si in cadrul Zilelor Maghiare, pe o firmă personală a importat la Cluj conceptul rusesc de Discoteca 80, cu mare succes de asemenea. Ambele concepte speculează nostalgia după artiștii din anii 80-90, și oferă o experiență de party foarte bună. Au venit la Cluj astfel artiști ca Boney M, Sandra, London Beat, CC Catch, Snap, Corona, Samantha Fox și mulți alții. Să precizăm că Boney M au fost aduși prima oară de Untold în 2015. […]

    Reply
  2. […] Untold Festival. După  noaptea magică cu Boney M, despre care clujulcultural.ro a relatat  AICI a venit rândul unei alte formaţii renumite, de data asta a anilor 90, britanicii de la East […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.