30 octombrie 2019

Enrique Iglesias, show ”fierbinte” la Cluj

By In Cooltura

O sală Polivalentă arhiplină a asistat la concertul megastarului latino Enrique Iglesias, 45 de ani, într-un show organizat de o firmă de evenimente din Bulgaria în parteneriat cu o parte din echipa celor de la Street Food Festival.

Organizarea a fost defectuoasă în ce privește accesul care s-a făcut nu la 18.00, cum era scris pe bilete, ci de la 19.00, astfel creându-se cozi imense. Cauza a fost sound check-ul lui Enrique care a durat foarte mult și acesta nu a permis accesul pînă nu a terminat. Până la urmă accesul s-a făcut după 19.00, iar în jurul orei 20.15 sala era ticsită, circa 10-12.000 de oameni.

A venit la Cluj public din toată România dar și din străinătate. Reporterul Clujul Cultural a stat de vorbă cu o româncă venită tocmai din Roma special pentru acets concert. ”Mi-am luat bilet la VIP cu 359 lei. Am venit la București, am mers acasă în Harghita, la familie apoi am pornit azi la 11 si am ajuns la 17 la Cluj. Abia aștept concertul” ne-a spus românca, o brunetă la 40 de ani, bărmăniță la Roma, cu care am stat de vorbă.

Arhiplin la Enrique/ foto Clujulcultural.ro

La ora 21.15, după ce un DJ a a încălzit atmosfera, iar publicul l-a chemat de mai multe ori pe scenă pe Enrique, megastarul latino însoțit de bandul său, format din muzicieni cu look atractiv afro, a apărut pe scenă.

Enrique Iglesias live la Cluj / foto clujulcultural.ro

Majoritatea publicului a fost format din femei, fane ale megastarului latino Erique și ale muzicii dance și latino pe care acesta o cîntă cu mare succes.

Enrique, îmbrăcat simplu, cămașă neagră, pantaloni și pantofi negri, cu o prezență fizică atractivă, a ridicat sala de la primele două melodii în picioare, făcând o atmosferă de senzație împreună cu publicul său fidel. Artistul născut la Madrid, fiu celebrului Julio Iglesias, a cântat toate marile sale hituri. Artistul se respectă, melodiile au fost interpretate live cu formație pe scenă.

Vă oferim o scurtă filmare de la începutul showului:

1 Comment
  1. Mariana 31 octombrie 2019

    Am 60 ani si fost la yoate concertele pe care Enrique le-a tinut in Romania si parerea e aceeasi : merita toata dragostea noastra cat si efortul de a merge la concertele lui pentru ca si el isi respecta publicul si in timpul concertului chiar munceste pentru el.Este foarte natural, fara fite ,e acelasi pe care il vedem in videoclipui . Ma bucur ca exista cu adevarat omul Enriche si doresc sa fie sanatos si sa se bucure de marea lui familie incepand cu copiii si sfarsind cu noi ,fanii pe care ne ajuta prin cantecele lui sa ne descretim fruntile.

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.