20 iulie 2019

DJ-ul Tommy Cash, INTERZIS la Electric Castle, după ce a pus o manea a lui Adi Minune

By In Cooltura

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seară, pe scena de la Electric Castle, maneaua “Aşa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival, informeaza Agentia de presa Mediafax.

“Mulţumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle”, se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reţeaua de socializare online Facebook.

Acesta este al doilea festival dedicat muzicii electronice, de la începutul lunii iulie şi până în prezent, la care maneaua lui Adi Minune devine “vedetă”.

DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a încântat publicul festivalului Neversea, de la malul Mării Negre, când a introdus în recitalul său o secvenţă dintr-o manea a lui Adrian Minune, “Aşa sunt zilele mele”. Luat prin surprindere, publicul a reacţionat prin urale, mulţi dintre cei prezenţi începând să cânte versurile melodiei.

1 Comment
  1. […] nu a protestat ci s-a distrat copios deși, ulterior, pe facebook, s-a creat ”hatereală” iar organzatorii EC au publicat prompt în social media un mesaj prin care DJ-ul letonian în cauză era…. Organizatorii Neversea, aceeași cu cei de la Untold, nu au reacționat la ”incidentul” cu […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.