Cu ocazia Zilei Foștilor Deținuți Politici, Grupul Camarazii România împreună cu Fundația Profesor George Manu și Grupul de Acțiune Rădăcina, organizează conferința intitulată ”Amintiri din detenția comunistă-cu Galina Răduleanu”.


Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca.
Invitatul special al acestei seri, doamna Galina Răduleanu, a pet
recut 4 ani în temnițele comuniste din România, experientă despre care va scrie mai târziu în volumul de mărturii intitulat ”Repetitie la moarte… din spatele gratiilor”.

La fața locului veți putea achiziționa materiale textile identitare și cărți despre detenția politică, exil .

2 COMENTARII

  1. […] Cu ocazia Zilei Foștilor Deținuți Politici, Grupul Camarazii România împreună cu Fundația Profesor George Manu și Grupul de Acțiune Rădăcina, organizează conferința intitulată ”Amintiri din detenția comunistă Galina Răduleanu”. „Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca. „Evenimentul va avea loc pe data de 9 martie 2020, de la ora 18:30 la Sala “Ion Muslea” a Bibliotecii Centrale Universitare din Cluj-Napoca. La fața locului veți putea achiziționa materiale textile identitare și cărți despre detenția politică, exil „ Vezi: [(AICI)] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.