7 iunie 2019

Cazul Opera Română Cluj. Precizările staffului

By In Operă

Stafful Operei Române Cluj a reacționat la articolele din presă care citau directorul instituției cu o declarație fără precedent despre starea instituției.

”Probleme există. Nu comentăm de obicei fake news-uri sau articole exagerate dar nu se pune problema închiderii Operei Române tocmai în an Centenar si nu se pune problema închiderii deloc. Probleme există dar nu intră nimeni în șomaj. Bani de salarii sunt. Nu sunt bani de premiere noi și de plătit colaboratori. Dacă erați un tabloid nici nu reacționam, dar pentru că vă citim și sunteți o publicație serioasă am decis să vă acordăm o declarație pe temă”, a comentat Cristian Avram, șeful comunicării Operei.

Pe pagina de facebook a instituției s-a pus o preciare glumeață:

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca: Dragi prieteni, am observat interesul față de Opera clujeană și putem să vă spunem atât: stagiunea 2018/2019 se ÎNCHIDE în 26 iunie cu Madama Butterfly – Giacomo Puccini așa cum era programat. Închidem doar pentru că mergem în vacanță, nu pentru că au înțeles unii altceva. 😁Stagiunea centenară 2019/2020 se DESCHIDE în luna septembrie cu lucruri noi și frumoase! Vom fi tot noi, cu forțe proaspete și cu aceeași dorință de a vă face să visați alături de noi!

Vă așteptăm cu drag la Operă! 😀

#keepcalm #latotineestegreu 😜

Articolul inițial mai jos:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.