Siteul Clujul Cultural împlinește în această lună 8 ani de la lansare pe piața presei online. Cu ocazia aceasta inaugurăm o nouă rubrică intitulată în cadrul căreia vom  prezenta cărți publicate de autori clujeni care ni se pare interesante. 
 
Prima carte aparține profesorului Emil A. Luca de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.
 
Acesta a publicat în 2020 un volum-omagiu dedicat celor peste o mie de dascăli ai agronomiei clujene din ultimii 150 de ani.
 
Dascăli ai Agronomiei Clujene – 1869-2019 – Dicționar ilustrat este un omagiu a dascălilor care au clădit și consolidate USAMV, cu trudă, cu mult suflet și adesea cu mari sacrificii”, a spus autorul.
 
Luca preciează că USAMV Cluj-Napoca și-a sărbătorit în anul 2019 150 de ani de existență. Bazele Agronomiei clujene au fost puse în anul 1869, odată cu înființarea Institutului Agronomic, în timpul împăratului Franz Joseph, Transilvania făcând parte atunci din Imperiul Austro-Ungar.
 
Volumul, apărut la Editura Casa Cărții de Știință, se poate procura de la Editura Casa Cărții de Știință, Bulevardul Eroilor, 6-8, Librăria Universității – Librarium, strada Universității,1, și Librăria Universității Babeș – Bolyai, strada Napoca, 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.