14 decembrie 2014

André Rieu susţine un al patrulea concert în Bucureşti, pe 11 iunie 2015. Biletele la primele 3 spectacole, epuizate în 15 ore de la scoaterea lor la vânzare – VIDEO

By In Spectacol

André Rieu va susţine un al patrulea concert în Bucureşti, pe 11 iunie 2015, de la ora 20.30, după ce 33.000 de bilete la spectacolele anunţate deja de violonistul olandez, pe 12, 13 şi 14 iunie 2015, au fost epuizate în 15 ore de la scoaterea lor la vânzare.André Rieu susţine un al patrulea concert în Bucureşti, pe 11 iunie 2015, conform Mediafax.

rieu

Astfel, având în vedere solicitările de bilete fără precedent pentru cele trei concerte anunţate deja, André Rieu a programat un al patrulea spectacol, pe 11 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

“Dragii mei prieteni din întreaga Românie, vă salutăm din Marea Britanie, unde ne aflăm în turneu. Am aflat veşti extraordinare. Sunt atât de fericit şi de nerăbdător să pot veni în minunata voastră ţară, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul şi bucuria voastră au făcut posibil acest lucru! Am primit numeroase solicitări şi încercăm cu tot sufletul să le putem onora şi să vă răsplătim încrederea. Ne vedem curând! Cu multă dragoste, André”, le-a transmis violonistul fanilor din România.

Biletele pentru cel de-al patrulea concert al lui André Rieu, din 11 iunie 2015, au preţuri cuprinse între 172,80 lei şi 864 de lei şi sunt disponibile în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi.

Născut în 1949, la Maastricht, Olanda, André Leon Marie Nicolas Rieu este violonist, dirijor şi compozitor. Acesta este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume, revitalizând muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline de extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

André Rieu a început să ia lecţii de vioară la vârsta de 5 ani, fiind încurajat de tatăl său, André Rieu Sr., care a fost dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg şi al Operei din Leipzig.

În 1967, Rieu a continuat să studieze vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai târziu, la Conservatorul din Maastricht, până în 1973. În 1974, Rieu s-a mutat la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde profesor i-a fost Andre Gertier. Acesta şi-a terminat studiile în 1977, când a primit Premier Prix.

André Rieu a înfiinţat propria orchestră, Orchestra de Salon Maastricht, în 1978, iar nouă ani mai târziu dirija primele repetiţii ale Johann Strauss Orchestra, considerată în prezent cea mai mare ochestră privată la nivel internaţional, alături de care artistul concertează în întreaga lume, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

André Rieu cântă pe o vioară Stradivarius fabricată în 1667.

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.

1 Comment
  1. […] mai de succese showuri indoor vor fi în 2019 concertele muzicianului olandez Andrei Rieu, care după ce a susținut la București patru concerte sold out, face la fel și la Cluj în luna […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.