Esenţial

Patapievici vine la Cluj să conferenţieze despre modernitate şi Dumnezeu!

O nouă conferinţă intelectuală care se anunţă spectaculoasă va fi ţinută la Cluj de cunoscutul fizician şi eseist Horia-Roman Patapievici. 

„Dumnezeu şi experienţa modernităţii” este titlul conferinţei pe care Horia Roman Patapievici o va susţine la Cluj la Casa Universitarilor, str. Kogălniceanu nr. 3, în  13 martie 2013, de la ora 19.00. Conferinţa este organizată de Asociaţia Studenţească Edictum Dei.

Intrarea este liberă!

Clujulcultural.ro a fost singurul ziar electronic care a participat la ultima conferinţă a lui H.-R.Patapievici la Cluj, la Catedra de Jurnalism, în  luna octombrie 2013, în cadrul evenimentului care a marcat împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea Catedrei de Jurnalism la Universitatea „Babeş Bolyai”.

DSCF1410

Cum a fost conferinţa lui H.-R.Patapievici dedicată mass-mediei,  la evenimntul organizat de UBB,  puteţi citi aici

Patapievici a susţinut la Cluj, la două zile diferenţă, o altă conferinţă, intitulată „Despre dovezile existenţei lui Dumnezeu şi rugăciune. Cazul fraţilor Pascal”,  extrem de puţin mediatizată de organizatori, dar care, paradoxal, a făcut sală plină la Facultatea de Ştiinţe Economice. Cele două conferinţe, la jurnalism şi la economice au fost redate aproape integral, pe blogul personal de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă. Postările acestuia cu cele două conferinţe le puteţi citi aici, aici şi aici

8 Comments

 1. Pingback: ”Dumnezeu și experiența modernității” | tudorvisanmiu

 2. Mai multe detalii despre eveniment nu aveți? De ex, locația exactă (nu știu unde e casa universitarilor), cât costă biletele, de unde la cumperi etc

  • Redactia says:

   Casa Universitarilor este lângă sediul central al UBB, strada Mihail Kogalniceanu, nr. 3
   sala Auditorium Maximum . Intarea e liberă )

 3. suna foarte educativ…. cam la fel de educativ ca anatomia intestinului gandacului de bucatarie…

  altceva decat sa transformati credinta in fiinte imaginare in lucrari „stiintifice” cu „dovezi” nu aveti?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.