2 decembrie 2017

CARGO, concert de calibru de Ziua Națională

Rockerii au cântat marile hituri ale trupei

By In Actualitate, Spectacol

Rockerii timișoreni de la Cargo au încântat ieri, la Cluj, de Ziua Națională! Adi Bărar, Adrian Igrișan, Alin Achim, bassist revenit în Cargo și colegii lor au susținut unul din cele mai de succes concerte rock din ultimii ani.

Cargo și-a respectat blazonul de formație mare a rockului românesc: a cântat live, a cântat hard rock, heavy metal, a cântat hituri. Și a arătat pe scenă ca o trupă mare, occidentală.

 

Cargo live la Cluj de Ziua Națională. Foto Vasile Manu, Eclujeanul,ro

Ba chiar doi muzicieni ai trupei  au schimbat chitările între ei, vocalistul Adi Igrișan, ieri în formă bună, cu voce de stentor,  a trecut la bass,  iar Alin Achim la chitară, cu un solo lung, bun.

Concertul a început cu celebra “Ziua Vrăjitoarelor”, piesă ce pe albumul cu același nume, unul mare al rockului românesc, scos la voce cu celebrul Ovidiu Ioncu „Kempes”. După plecarea acestuia,  fanii Cargo s-au împărțit în pro sau anti Cargo cu Kempes. Din păcate.

„Anarhia”, „Batacanda”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, “Nu mai am ţigări” sau “Nu pot trăi fără tine” au fost hiturile care au i-au încântat pe fanii care au umplut Piața Unirii.

Nu a lipsit, pe la mijlocul showului, renumitul piesă lirică „Dacă ploaia s-ar opri”, poate cel mai mare hit Cargo, cântat de întreaga piață!

Trupa Cargo a fost chemată la bis unde a interpretat un rock sănătos din anii 80.

Precizăm că trupa rock Cargo a scos ultimul album în 2003, intitulat „Spiritul Sanctus”, primul cu Adrian Igrișan la voce și chitară.

Târgul de Crăciun, unde a cântat Cargo, a fost deschis anul acesta în 24 noiembrie 2017 și se va închide în 1 ianuarie 2018.

Organizator: Primăria Cluj-Napoca

Partener oficial: NTT DATA

Parteneri principali: Bergenbier, Vodafone, Pepsi, Coral Impex, Selgros.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.