4 septembrie 2016

World Masters of Grill la Polus Center (P)

By In Actualitate, Clio

Chef Robert Rainford, cunoscut în întreaga lume drept „Regele grătarelor”, va fi gazda evenimentului „World Masters of Grill”, care se va desfăşura la Cluj Napoca, în parcarea de la Polus Center, în organizarea Asociației Culturale Este European Alternativ (A.C.E.E.A.).

Accesul publicului și al presei este gratuit.

A.C.E.E.A. este cea mai importantă organizaţie profesională de gastronomie din România. Efectivul membrilor cuprinde specialişti din următoarele regiuni şi oraşe: Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava, Arad, Piteşti, Constanţa, Braşov, Maramureş, Făgăraş, Oradea, Târgu Mureş.

Chef Robert Rainford  este Maestru în Arta Culinară, scriitor de specialitate, profesor la colegiul George Brown din Toronto – Canada și vedet a postului tv Food Chanel North America & Asia.

            „Invităm toți clujenii și turiștii la un spectacol gastronomic de cea mai înaltă clasă, care va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2016, în parcarea de la Polus Center, într-un spațiu foarte clar delimitat. Gurmanzii, dar și amatorii de a vedea cum se fac cele mai delicioase preparate la grill și vor vedea la lucru cei mai buni chefi din România. Nu vor lipsi demonstrațiile maeștrilor pizzari și cofetari și nici prezentările de vin. Vor fi pregătite mâncăruri tradiționale din Transilvania și Moldova care vor fi oferite gratuit spre degustare, gratuit, publicului. În ceea ce privește partea de concurs, pentru echidistanță, am decis ca jurizarea să fie făcută de o echipă de specialiști din străinătate, cu o reputație excelentă la nivel internațional.”, Dr. Iulia Drăguţ, Preşedinte A.C.E.E.A.

 

            1228_Final

 

  • Atașat aveți programul evenimentului, categoriile de concurs, precum și regulamentul concursului.
  • Pentru programarea de interviuri, oportunități video, declarații etc., persoana de contact este Sebastian DAN – 0722 369 698.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.