18 iunie 2020

World BEAThoven Project @Cluj. Apel pentru muzicieni și producători de muzică electronică

By In Muzica
Cu ocazia aniversării a 250 de ani de la nașterea geniului umanist, vizionar și compozitor, Ludwig van Beethoven, Centrul Cultural German din Cluj-Napoca lansează un proiect internațional de muzică care îmbină clasicul cu modernul, analogul cu digitalul, prin care provoacă muzicienii și producătorii muzicali la creativitate și totodată susține, în aceste vremuri, dezvoltarea scenei muzicale locale. 

Darius Darek (Taxi Mundjal Musix) – manager cultural, DJ și activist prin muzica sa, a lansat World BEAThoven Project din dorința de a promova  diversitatea culturală, patrimoniul cultural precum și artivismul – activismul prin artă. Pornind de la un sample databank creat de către Felix Ohlert, coordonator al librăriei de sample-uri pentru Hans Zimmer, muzicieni internaționali au produs și mixat douăzeci de melodii inspirate din operele lui Beethoven. Acestea au fost incluse pe World BEAThoven Album care va fi apoi special rearanjat pentru orchestră.

Facem apel la muzicieni și producători muzicali locali să participe la acest proiect, având posibilitatea ca melodia lor să facă parte din albumul lansat anul acesta.

>> Află mai multe despre proiect: https://bit.ly/WBP_Cluj
>> Te poți înscrie aici: https://bit.ly/FormularWorldBEAThoven
>> Termenul limită: 28 iunie 2020

Acest proiect este organizat de către Centrulul Cultural German din Cluj-Napoca în colaborare cu Darius Darek, inițiatorul World BEAThoven Project și labelul și studioul de producție muzicală Cirkular.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.