18 noiembrie 2017

We love retro. Show Haddaway la conferința de presă. A cântat TNT de AC/DC !

Artistul a concertat la We Love Retro

By In Actualitate, Cooltura

HADDAWAY, adică Nestor Alexander, unul dintre artiştii renumiți ai generaţiei anilor 90, a sosit la Cluj pentru ediția a 4-a A show-ului We Love Retro de la Sala Polivalentă.

Haddaway, astăzi, la conferința de presă. Foto Mihai Medan

Provocat astăzi de reporterul Clujulcultural.ro, acesta a făcut show la conferința de presă unde a cântat celebra piesă TNT  a trupei AC/DC ! De asemenea, întrebat care e top 5 artisti preferati acesta a enumerat: The Beatles,  Earth wind and fire, Rolling Stones, Michael Jackson,  Led Zeppelin.

Declarații Haddaway: 

“Când eram mic vroiam să devin ca şi Led Zeppelin, iar când aveam 16 ani vroiam să ajung ca şi Prince, iar în anul 1992 am descoperit că există un loc pentru stilul Haddaway şi asta am făcut. Acel stil chiar dacă a fost pentru o scurtă perioadă de timp era foarte popular.”

“Când am creat piesa What is love alături de partenerul meu, nimeni nu a dorit-o, toată lumea mi-a spus că nu vrea şi nu e bună, dar le-am spus că asta va merge foarte bine. Apoi mi-am dat seama că atunci când oamenii îţi spun nu e cea mai bună motivaţie”

“Este foarte dificil să spun care a fost hitul meu preferat din anii 90 pentru că sunt atât de multe trupe foarte bune şi diferite stiluri de muzică. Am fost mereu impresionat de stilul de muzică american şi de trupa Aerosmith, iar în perioada mea ei au fost legendari. Unul dintre prietenii mei dragi cu care am şi colaborat este Dr. Alban, îmi place piesa “Sing Halelujah”. Acestea ar fi două dintre hiturile mele preferate.”

E foarte greu să aleg ceva ce îmi place de acum. Sunt mare fan al Rihannei şi Sia este foarte bună, dar e foarte greu în ziua de azi să alegi un artist pentru dintre toţi DJ-ii. Eu sunt genul de persoană căruia îi place să ia chitara şi să cânte pe plajă pentru prieteni şi să se distreze, dar trăiesc într-o societate în care toată lumea descarcă ceva, deci e foarte dificil să faci o alegere. ”

“Sunt o persoană foarte pozitivă, nu consum alcool, nu fumez şi sunt împotriva drogurilor. Cel mai bun drog în viaţă este o femeie frumoasă. Fac mult sport, îmi place să călătoresc, trăiesc la munte şi duc o viaţă bună. Urăsc sălile de fitness, nu îmi place să merg la sală”.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!