9 martie 2015

Vunk, concert la Cluj în cadrul turnelului naţional “Înconjorul lumii”

By In Actualitate, Spectacol

Trupa VUNK va face “Inconjurul lumii” in 23 de zile cu un turneu acustic in care va canta cele mai iubite, fredonate si cunoscute piese ale sale intr-o reinterpretare unica. Turneul porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume, iar din 13 martie pana in 4 aprilie, trupa VUNK va ajunge in 18 orase pentru a-si intalni fanii si a regasi frumusetea lumii romanesti in toate colturile ei.

Inconjurul lumii este cea mai mare provocare a noastra din ultimii 4 ani, pentru ca mergem in 18 orase cu un altfel de spectacol decat cel pe care il stie lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor VUNK intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri, ne-au facut sa ne reindragostim de unele dintre piesele noastre, sa le redescoperim. Asta o sa se intample si cu toti cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta si ei versurile noastre si tot ce spunem printre randurile lor”, declara Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

In deschiderea concertelor, cei prezenti in sala o vor asculta pe Alexandra Usurelu:

“Tot ce se va intampla in acele ore in sala va fi deosebit de emotionant, pentru ca venim in aceste orase sa ne cunoastem mai de aproape fanii si le vom propune sa facem un schimb de vise. Pe unele speram sa le si putem implini. Cu siguranta, unul dintre visele noastre se indeplineste incepand cu 13 martie, cand vom pleca in acest turneu”, adauga Cornel Ilie.

Punctul de start  pentru  turneul acustic “Inconjurul lumii” va fi Pitestiul.  Pitestiul este primul oras in care trupa a concertat pentru prima data in tara  in actuala ei componenta si, mai mult decat atat, Pitestiul este orasul in care au inceput toate turneele nationale ale trupei VUNK, “un oras care poarta noroc”, asa cum spune Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

“Inconjurul lumii” va continua pe 14 martie la Brasov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focsani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), pe 22 martie la Chisinau (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), pe 27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Arta), pe 29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial),  iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Bilete.ro si Myticket.ro. Biletele pot fi cumparate si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.

VUNK- turneu acustic

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.