26 mai 2020

Vrei să devii scriitor? Participă la concursul cenaclului UBB!

By In Carte

Cenaclul UBB, în parteneriat cu „Apostrof”, revistă a Uniunii Scriitorilor din România, lansează concursul de creație literară cu tema „Omul asimptomatic”.

Se propun ca repere opționale „Omul asimptomatic” între „Omul fără însușiri” de Robert Musil și „Omul invizibil” de H.G. Wells.

Fiind o temă deopotrivă incitantă și generoasă, perioada de trimitere a textelor se va întinde pe durata întregii veri. Juriul, format din poetul Ion Mureșan, președinte, prozatorul Marius Jucan și poeta Marta Petreu (redactor-șef al revistei „Apostrof”), va desemna trei câștigători.

Membru în juriu, Marta Petreu


Calendarul concursului este următorul:
• 31 august 2020: data limită pentru trimiterea textelor.
• Între 1 și 30 septembrie se va realiza jurizarea materialelor trimise.
• 1 octombrie: pe pagina de Facebook a Cenaclului UBB (https://www.facebook.com/CenaclulUBB/) se vor anunța cei trei autori câștigători ai concursului.
• Pe parcursul lunii octombrie, textele câștigătoare vor fi publicate în revista „Apostrof” și pe pagina Cenaclului UBB.
Așteptăm creații literare din genurile poezie, proză, eseu sau teatru (dimensiunea textului să nu depășească 5 pagini, Times New Roman, dimensiunea 12, cu spațiere de 1.5 rânduri) pe tema susmenționată, însoțite de o poză și o scurtă notă bio-bibliografică pe adresa cenaclulubb@gmail.com.
Inspirație și spor la scris!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!