15 mai 2017

Visul a devenit realitate. Ultimele informații despre concertul Dream Theater

By In Cooltura, Special

Legendara trupă nord-americană de progressive metal Dream Theather va concerta vineri, 19  mai, pe stadionul Cluj Arena.

Este unul din cele mai așteptate concerte metal din ultimii 15 ani la Cluj, pentru că trupa Dream Theather este încă în vogă. 

Concertul este produs de bucureștenii de la Phoenix Entertainment. Aceștia au mai organizat la Cluj concerte cu Pink Martini și  The Dire Straits Experience dar pe zona de metal este primul lor concert de anvergură la Cluj.

Reamintim că la Cluj au mai concertat trupe mari ca WASP , UDO, Scorpions, Deep Purple sau Joe Satriani.

Clujulcultural.ro a discutat cu organizatorii concertului și vă aduce cele mai proaspete informații despre concertul de vineri seara.

“Lucrăm de 6 luni la acest concert. Acesta va avea loc la în incinta Cluj Arena, pe o parte din gazon și pista de atletism. Pentru cei cu bilete Platinum accesul va fi permis de la ora 18.00, va fi un Meet&Greet iar pentru restul mai târziu. Sintem siguri că fanii Dream Theather vor face o atmosferă de excepție la acest concert. Pentru toți, și pentru fani și pentru noi, ca organizatori, este un concert cu miză, pentru că e primul concert de metal, de anvergură, pe care îl propunem la Cluj. Îi așteptăm pe cât mai mulți fani vineri la Cluj la concertul Dream Theather”, a spus în exclusivitate pentru clujulcultural.ro Andra Vasile, communication manager al Phoenix Entarteinment.

Aceasta a reamintit că până joi inclusiv prețul unui bilet este de 225 de lei iar vineri, în ziua showului, va fi de 250 de lei. Acestea pot fi cumpărate de pe eventim.ro sau din standul din holul Iulius Mall.

Andra Vasile a mai declarat pentru Clujulcultural.ro că fanii Dream Theather vor avea parte de standuri speciale de merchandaising, de standuri cu bere, apă, suc, fără a preciza care este marca de bere care va fi comercializată.

“Avem externalizat serviciul, deci nu pot să vă spun acum”, a mai spus aceasta.

Dream Theather vin de la Viena, concertează aproape trei ore

Trupa americană susține mâine un concert la Katowice, Polonia apoi miercuri la  Viena de unde trupa vine la Cluj-Napoca, conform siteului oficial al formației.

Conform lui Andra Vasile, trupa va concerta timp de aproape trei ore la Cluj.

“Cu siguranță două ore minim vor cânta. Nu au trupă de deschidere”, a spus Andra Vasile.

După cum se știe trupa va cînta în integralitate celebrul album din 1992, cu care s-a impus internațional, Image&Words, în cadrul turneului mondial “Image, Words & Beyond. 25 th Anniversary World Tour”.

Albumul propune hituri clasice cum ar fi “Pull me Under”, “Another Day” sau “Metropolis 1” dar și altele.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.