29 octombrie 2015

Vino să vezi virtual ce a expus pictorul Adrian Ghenie la Bienala de la Veneţia

By In Esenţial, Vizual
Tehnologia ne aduce mai aproape de artă. Apreciata expoziţie a artistului Adrian Ghenie, „Darwin’s Room”, prezentă la Bienala de Artă de la Veneţia, poate fi vizitată virtual pe platforma Google Cultural Institute, alături de celălalt proiect cu care România este prezentă la Veneţia, “Inventing the Truth. On Fiction and Reality”.
Pe platformă se poate regăsi o selecţie a expoziţiilor şi lucrărilor prezentate în cadrul ediţiei 2015 a expoziţiei internaţionale de artă de la Veneţia, printre care şi proiectele României.
darwin's room
Canalul dedicat ediţiei 2015 a Bienalei de Artă de la Veneţia pe Google Cultural Institute poate fi accesat la această adresă: g.co/biennalearte2015. Pagina Bienalei reuneşte 71 colecţii din pavilioanele naţionale, 81 expoziţii digitale, peste 4000 de imagini a operelor de artă expuse şi 83 de expoziţii / locuri care pot fi vizitate în modul Street View. De asemenea, a fost lansată şi o aplicaţie mobilă a Bienalei, care cuprinde 5 expoziţii digitale şi două tururi în realitate virtuală.
Bienala de Artă de la Veneţia este cea mai importantă expoziţie de artă din lume. Ediţia 2015 a ei a început pe 9 mai şi se va încheia pe 22 noiembrie. Cine nu poate ajunge până atunci în Veneţia poate face o vizită virtuală la linkurile: Canalul Bienalei: Pavilionul României,  Expoziţia „Darwin’s Room” al lui Adrian Ghenie: expoziţia digitală şi altele

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!