9 noiembrie 2019

VIDEO „This Is How”, primul single George Michael lansat postum

By In Cooltura

Piesa „This Is How” a avut premiera miercuri la matinalul postului BBC Radio 2 şi este primul single George Michael lansat postum.

Piesa a debutat miercuri la emisiunea „The Zoe Ball Breakfast Show”.

Zoe Ball a transmis înainte de show: „Am fost şi sunt un mare fan Wham! şi George Michael şi, chiar dacă nu mai este cu noi acum, muzica lui rămâne o bucurie pentru noi. Sunt onorată să difuzez în premieră această piesă a lui George”.

Jeff Smith, directorul muzical al Radio 2 şi 6 Music, a completat: „De când au luat cu asalt topurile pop în 1982 cu «Young Guns», muzica grupului Wham! şi a lui George Michael a fost iubită de ascultătorii Radio 2, aşa că sunt încântat că ei vor fi primii care vor auzi această înregistrare specială”.

Piesa – înregistrată în timpul ultimelor sesiuni de studio susţinute de Michael, decedat pe 25 decembrie 2016 – reprezintă primul material original lansat în ultimii şapte ani. Versurile sunt scrise de George Michael.

Administratorii averii lui George Michael au fost de acord ca „This Is How” să fie folosită pe coloana sonoră a filmului „Last Christmas”, inspirat de catalogul de piese al lui George Michael, scrie NME.Pe coloana sonoră a filmului sunt incluse trei piese Wham!, între care „Last Christmas” şi „Everything She Wants”, şi 12 piese George Michael.

Lungmetrajul, care va fi lansat pe 8 noiembrie, este regizat de Paul Feig, iar Emilia Clarke face parte din distribuţie, alături de Emma Thompson.

viewscnt

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.