5 august 2018

VIDEO Show impresionant The Prodigy la UNTOLD 2018

By In Cooltura, Esenţial

Scena principală de la UNTOLD a fost gazda unui show impresionant sîmbătă noaptea, la care au participat mai mulți artiști. Cei mai așteptați au fost românii de la Subcarpați, britanicii de la The Prodigy dar și DJ-ii Dimitri Like Mike sau Steve Aoki.

Un mare succes l-au înregistrat cei de la Subcarpați care au cântat înainte de showul The Prodigy.

Subcarpați, poate cea mai apreciata trupă de underground din România, care promovează folclorul românesc deja de ani de zile, s-a bucurat de o primire caldă din partea fanilor. Cu toate că sunt artiști români și nu unii de renume internațional, mii de persoane au cântat versurile lor, multe dintre ele inspirate din muzica populară tradițională.

Pe melodiile lor hip-hop, oamenii din public au sărit la unison. Artiștii au reusit sa faca o atmosfera incredibilă.  Ei au fost aplaudați la scenă deschisă. (text si video Bianca Tămaș)

După Subcarpați, Cluj Arena s-a umplut până la refuz la showul The Prodigy! 

Trupa britanică a intrat la ora 22.00 într-un joc de lumini spectaculos! Englezii s-au simțit extraordinar, au cântat marile lor hituri, „Firestarter” , „Smack My Bitch up”, „World’s on Fire” într-o atmosferă de zile mari.

Senzația lăsată pe Cluj Arena de acești veterani ai muzicii electronice, trendsetteri, a fost excelentă. Timpul a trecut dar energia acestora încă debordează. Iar mulți dintre fani știu piesele britanicilor pe de rost.

Trupa britanică a dialogat cu publicul, a dansat,a  cântat, a oferit un show de talie internațională în fața unui stadion plin. Mulți participanți i-au văzut acum prima oară și îi știau doar din auzite, fiind prea tineri când The Prodigy era în vogă, acum 20 de ani. Dar impresia lăsată de aceștia a fost una excelentă.

A fost unul din showurile bune de la această ediție a UNTOLD, care a dovedit ce înseamnă experiența unei trupe de renume mondial care chiar dacă nu mai e în vogă știe cum să se apropie de public. A fost al doilea show al acestora în județul Cluj după cel de acum trei ani de la Electric Castle.

Untold 2018 a continuat cu showul altor DJ, și s-a încheiat în zori cu Steve Aoki, care a mixat până s-a făcut lumină.

Show The Prodigy la Untold:

92.000 de participanți în ziua a treia de Untold

Peste 92.000 de oameni au participat la cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Steve Aoki. Artistul a fost prezent și la ediția de anul trecut și a rămas impresionat de publicul din România. Steve Aoki a respectat tradiția și și-a răsplătit fanii la final cu 13 torturi delicioase.

„Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. Atunci am înțeles ce înseamnă când un român spune CAKE ME! E impresionant! E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat acesta.

Pe scena principală au urcat aseară și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD. Prezenți la fiecare ediție a festivalului, cei doi dj au creat deja o legătură strânsă cu fanii din România. Stadionul s-a transformat aseară într-un ring de dans sincron alături de Dimitri Vegas&Like Mike.

Reamintim că PRO TV va transmite live de la ora 2.15 showul lui Armin van Buuren.

1 Comment
  1. […] VIDEO Show impresionant The Prodigy la UNTOLD 2018 S-a încheiat Electric Castle! Cum a fost sâmbătă şi duminică la Castelul Electric […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.