Deși programată în apropiere de Sărbători a fost plin la lansarea de carte a Simonei Tivadar, medic primar diabet boli de nutritie si metabolism, în sălița de lansări a librăriei Humanitas.

Printre cei prezenți la lansarea volumului “Medicină, nutriție și bună dispoziție” s-au numarat medici de diferite specializări și dieteticieni-nutriționisti cunoscuți în Cluj-Napoca. Aceștia s-au delectat cu stilul amuzant al autoarei de a prezenta realitatea tragică a situației medicale din România, lipsa de educație nutrițională și invazia de pseudoștiintă din aceste domenii  mai cu seamă prezent în mediul online. Un nespecialist riscă să fie dus repede în eroare.

Moderatorul Cătălin Ștefănescu (Garantat 100 la sută, TVR 1) și Dr. Simona Tivadar la lansare

Simona Tivadar este o prezenta tonică și carismatică, dar tezele ei nu sunt lipsităe de controverse între specialiști, deoarece, în afara informațiilor științifice de bun simț, autoarea “comite” și afirmatii discutabile, de tipul ” nu există toxine”.

​Cartea, apărută la Humanitas,  costă 35 de lei si poate fi achizitionată din librăriile clujene.​ Volumul a fost un bestseller la Târgul Gaudeamus 2017.

Text, și foto de Sigina Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.