CRS All-Stars au lansat o variantă metal a faimoasei piese „A Hard Day’s Night” semnată de celebra trupă britanică The Beatles.

CRS All-Stars a luat naștere la inițiativa producătorului Nimrod Szedlacsek, unul dintre deținătorii studioului de înregistrări Corvin Recording Studio din Cluj-Napoca, chitarist și membru fondator a trupei Altar.

Printre trupele care au trecut pragul studioului se numără FronT, Zarcov, The Six Martini, Desperado, Funk’e Fetish, Sky Swallows Challenger dar și nume consacrate precum cântăreața de jazz Teodora Enache, Jared Falk de la Drumeo și vocalistul Răzvan Pașca

 CRS All-Stars îi are în componență vocaliștii:

Răzvan Usineviciu, fost vocalist al trupei Times of Need. Are un proiect personal numit Răzvan’s Sessions cu care interpretează într-o variantă hard rock piese cunoscute precum „I Don’t Wanna Stop” de la Ozzy Osbourne, „Sharp Dressed Man” de la ZZ Top sau „The Bible or the Gun” de la Blues Saraceno.

Octavian ”Octa” Băieș este solistul vocal al trupei Hazard din Cluj-Napoca, unde activează de mai bine de 20 de ani. Abordând de-a lungul timpului atât compoziții proprii dintre cele mai diverse cât și coveruri, trupa Hazard este un staple al formațiilor de evenimente autohtone. A mai colaborat cu formații precum C.A.S.H., Camelot, Hangover etc.

Mano Botond Ráduly, semifinalist al emisiunii Vocea României din 2017. Mano a dat dovadă de momente inedite în cadrul concursului, alegând să interpreteze piese pline de energie precum „I Am The Fire” de la Halestorm dar și hituri rock precum „House Of The Rising Sun” de la The Animals sau „In My Defence” de la Freddie Mercury.

Dudu Isabel, un solistj care nu mai are nevoie de prezentare pe scena muzicală clujeană. Dudu a participat și el la emisiunile Vocea României și Românii au Talent în 2013 și 2018 respectiv unde a interpretat piese precum „Jump” de la Van Halen și „Sweet Dreams (Are Made Of This)” în varianta lui Marilyn Manson. Dudu Isabel l-a interpretat din nou pe Marilyn Manson în cadrul proiectului Marilyn Manson Superstar, a activat într-un proiect tribut Ronnie James Dio numit HUNGRY FOR HEAVEN. Activează în faimosul proiect Speak Floyd care este un tribut adus legendarei formații engleze Pink Floyd. Cu toate acestea, proiectul de suflet al lui Dudu Isabel rămâne trupa Seven din Cluj-Napoca.

Julia, una din cele mai cunoscute femeie toboșar din țară!

CRS All-Stars are în componență și instrumentiști renumiți. La chitară cântă inițiatorul proiectului, Nimrod Szedlacsek. Membru fondator al trupei Altar, Nimrod a activat în formație între anii 1991 – 1999. Apoi, Nimrod a activat și în trupele Shekinah, 4motion, Nimrod’s Weapon și Masterpiece (trupă tribut Metallica). În anul 2014, Nimrod a pus bazele Corvin Recording Studio unde este producător muzical și inginer de sunet.

La bas cântă Lorand „Lori” Czibere, basistul formației de grunge și alternative metal Riot Monk, care are la activ două EP-uri lansate, „EP1” și „430294” și un LP, „AER”. Împreună cu Riot Monk, Lori a împărțit scena cu americanii de la Black Stone Cherry și Crazy Town, dar și cu trupe românești precut Phoenix Transsylvania, Vița de Vie sau Dirty Shirt. Cu Riot Monk, Lori a lansat piese precum „Be Pălincă”, „Orișicui” sau „Contează”.

Julia Kocsis. Foto profilul de Facebook

La tobe bate Julia Kocsis, una dintre cele mai cunoscute femei toboșar din țară. Julia a fost membră a numeroase trupe unde a ținut ritmul și cu care a ajuns să susțină concerte în toată țara, trupe pecum Blood Print, Band For Rent, FronT, The Different Class și Relative. Pe lângă trupe rock și metal, Julia a făcut parte și din proiectul 100 Pentru România, unde a bătut cu nume precum Adrian Despot, Cornel Ilie, Călin Goia, Flavius Buzilă, Mircea Baniciu, Cristi Minculescu, Florin Grigoraș, dar și Dan Bittman și Roman Iagupov (Zdob și Zdub). Julia a făcut parte și din evenimentul Queen Classics by Vlad Maistorovici din 2019 unde a interpretat piese faimoase din repertoriul trupei Queen ca și solistă a orchestrei de coarde a Filarmonicii Paul Constantinescu – Ploiești la secția percuție/tobe. Despre Iulia AICI și AICI.

Clipul coverului La bas cântă Lorand „Lori” Czibere, basistul formației de grunge și alternative metal Riot Monk, care are la activ două EP-uri lansate, „EP1” și „430294” și un LP, „AER”. Împreună cu Riot Monk, Lori a împărțit scena cu americanii de la Black Stone Cherry și Crazy Town, dar și cu trupe românești precut Phoenix Transsylvania, Vița de Vie sau Dirty Shirt. Cu Riot Monk, Lori a lansat piese precum „Be Pălincă”, „Orișicui” sau „Contează”.a fost realizat cu sprijinul Mozaik Brother & Roland și a fost filmat în halele Pikowatt – Sound & Light de către Bernard Naghi.

Urmărește paginile Corvin Recording Studio și GREAT RECORDS pentru a fi la curent cu viitoarele lansări ale CRS All-Stars.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.