Transilvania Jazz Festival (TJF) a implinit 15 ani si a propus o editie hibrida cu aceasta ocazie, editie de pandemie. Editia nr 14 a fost doar online, dar acum, cu un plus de determinare, organizatorii de la Asociatia Cetatea Alba, care fac acest festival de atata timp, au decis sa il fac hibrid si a fost o idee buna.

Motivația realizării proiectului TJF 2021 în sistem hibrid vine din nevoia de revenire la o viață socială și culturală activă, în contextul oboselii acumulate atât de artiști, cât și de public, deopotrivă, oferind un eveniment cu real impact în agenda culturală clujeană și nu numai. Proiectul a fost gândit pentru a re-conecta publicul la evenimentelemuzicale live de calitate, precum concertele de jazz, care nu se adresează unui grup restrâns,elitist, ci este o mișcare culturală îmbrățișată de tot mai mulți oameni.

Sala de la Academia de Muzica Gheorghe Dima a fost plina la concertele din cele trei zile propuse de organizatori.

Editia a fost prezentat de Bogdan Rosca, directorul Radio Cluj si un pasionat de jazz, colectionar de viniluri de profil.

𝗘𝗿𝗻𝘀𝘁 𝗥𝗲𝗶𝗷𝘀𝗲𝗴𝗲𝗿 & 𝗛𝗮𝗿𝗺𝗲𝗻 𝗙𝗿𝗮𝗮𝗻𝗷𝗲

Programul i-a propus pe : 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗛𝗲𝗹𝗯𝗼𝗰𝗸 𝘚𝘰𝘭𝘰𝘱𝘪𝘢𝘯𝘰 | 𝘗𝘭𝘢𝘺𝘪𝘯𝘨 𝘑𝘰𝘩𝘯 𝘞𝘪𝘭𝘭𝘪𝘢𝘮𝘴, 
𝗗𝗮𝗽𝗵𝗻𝗮 𝗟𝗲𝘃𝘆 & 𝗧𝗮𝗺𝗶𝗿 𝗠𝗶𝗹𝗲𝗿, 𝗛𝗲𝗹𝗯𝗼𝗰𝗸 / Studnitzky / 𝗝𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 | 𝘛𝘩𝘦 𝘕𝘦𝘸 𝘊𝘰𝘰𝘭,  𝗘𝗿𝗻𝘀𝘁 𝗥𝗲𝗶𝗷𝘀𝗲𝗴𝗲𝗿 & 𝗛𝗮𝗿𝗺𝗲𝗻 𝗙𝗿𝗮𝗮𝗻𝗷𝗲 si iar Studnitzky | 𝘒𝘠-𝘚𝘰𝘭𝘰!

 


Va oferim o parte din recitatul de senzatie a multi-instrumentistului Sebastian Studnitzky dar alte videouri de la Transilvania Jazz Festival gasiti pe facebook la Clujul Cultural, sectiunea clipuri video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.