12 aprilie 2018

Victor Rebengiuc și Tudor Giurgiu vin la proiecția specială “România neîmblânzită”

By In A 7-a

Filmul “România neîmblânzită” este o producție care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, dar fragilă, în același timp. 

“România neîmblânzită” își propune să fie „cel mai frumos şi mai emoţionant film despre natura şi viaţa sălbatică de la noi“, un documentar regizat de Thomas Barton-Humphreys şi narat de actorul Victor Rebengiuc, informează Transilvania Film.

Documentarul va avea o proiecție specială vineri, 13 aprilie 2018, ora 19.30, la Cinema Florin Piersic, dar tot de mâine acesta intră și restul cinematografelor clujene, la  Cinema City (Iulius Mall și VIVO), precum și la „Florin Piersic” și “Victoria”.

La proiecție vin actorul Victor Rebengiuc și regizorul Tudor Giurgiu, președintele TIFF, care distribuie prin firma sa documentarul.

Intrarea la proiecția specială se face pe bază de invitații.

La Cinema Victoria acesta poate fi văzut vineri de la 17:30, sâmbătă, 17:30, duminică  20:00, luni  15:15, 
marţi   17:30, miercuri  20:00, joi   17:30.

 

Filmul este susținut de companie din România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.
 
“UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT” – este mesajul pe care dorește să-l transmită documenarul. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate, și prețuire.
 
Mai multe citiți în articolul de mai jos:
 

Un excepțional documentar, „România neîmblânzită”, din această lună la cinema

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.