3 august 2018

“Vamos a la Playa” revine pe Plaja Grigorescu cu zeci de evenimente și activități

By In Actualitate

Între 7 și 12 august malul râului Someș se transformă în litoral. Plaja Grigorescu e un loc plin de farmec. Are și o plajă de nisip și un tăpșan înierbat, are sălcii bătrâne și umbroase, și mai ales are apa râului la picioare.

Asociația Urbannect îi va aduce distracția și relaxarea. Piscine, șezlonguri, jocuri de plajă și de societate, muzică ambientală, concursuri, quiz, ateliere pentru copii, concerte, petreceri, ateliere culinare, food & drinks și, mai ales, aerul de vacanță.

RadioVacanța, turnul salvamarului, pozarul, cantina, porumbul fiert, berea, dar mai ales atmosfera de terasă ne vor ajuta să ne simțim „ca la mare”.

Pentru o săptămână litoralul se mută în Cluj!

Vamos a la Playa este un concept construit de Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

A debutat în 2015 și s-a desfășurat în luna august a fiecărui an, în aceeași locație: Plaja Grigorescu. Proiectul susține strategia Urbanecct de a promova experimentarea nemijlocită a spațiului public și de încurajare a cetățeniei active.

Reunește conceptele de Urban Living Room și Beaches in the City, invitând cetățenii să devină actori în transformarea dinamică a orașului.

El este un experiment destinat să demonstreze că orașul câștigă succes și notorietate prin acțiuni inovative, dezvoltate interactiv, la nivelul străzii.

Program complet al evenimentului îl puteți găsi AICI

 

  

  

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.