8 martie 2016

Nostalgii de Vama Veche. Papa la Sanyi s-a deschis la Cluj !

By In Clio, Esenţial

Faimosul bucătar Sanyi, care a adus un zâmbet și o gustare delicioasă tuturor celor care i-au trecut în ultimii ani pragul bucătăriei de pe malul Mării Negre la Vama Veche, schimbă aerul maritim cu frumusețea orașului Cluj-Napoca și deschide un nou restaurant “Papa la Sanyi”. Primele delicatese pregatite atent în bucătăria situată pe strada Gheorghe Şincai nr 7 au fost inaugurate pe 7 Martie 2016, odată cu acest nou concept inedit care va oferi multe surprize tuturor pofticioșiolor.

De miercuri, de la ora 8.00, puteţi trece pragul acestui bistro.

Cunoscut în gastronomia națională pentru faimosul local din Vama Veche “Papa la Șoni”, Alexandru Pădurean s-a afirmat prin ideile sale ingenioase și prin căldura și ospitalitatea cu care și-a tratat clienții ani la rând. Toți cei care au ajuns la Vama Veche au vizitat cel puțin o dată “locul în care se mănâncă bine și se cântă rock”, au ținut minte bunătățile de o calitate deosebită și atmosfera boemă care a transformat chiar și un gulaș tradițional într-o delicatesă “cum numai la Șoni găsești”.

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Papa la Sanyi = rețete cu specific maghiar, rafinament și spirit de Vama Veche

Secretul din spatele succesului brandului “Papa la Sanyi” stă în rețeta consacrată de gulaș care va beneficia la Cluj-Napoca de o nouă abordare, odată cu noul concept de restaurant unic pe piață. Cunoscutul proprietar dorește să își implementeze propriile idei, așadar, pe lângă elementele deja devenite tradiționale, printre care folosirea exclusivă a produselor bio, mâncare delicioasă și servire impecabilă, Sanyi vine cu o nouă idee care să sublinieze atât unicitatea acestui local cât și eleganța sa.

În ciuda faptului că gulașul și preparatele tradiționale vor rămâne în continuare preparatele de baza ale restaurantului, “Papa la Sanyi” va include și un alt tip de produse gourmet, exclusiviste, raw-vegane și chiar home-made. Interacțiunea cu clienții și atmosfera primitoare vor rămâne, de asemenea, obiectivele principale ale bucătarului, fapt pentru care s-a decis implementarea unor evenimente inedite, de tip workshops pentru adulți și copii sau seri culinare speciale în care invitații vor putea găti pentru prietenii lor sau vor putea învăța din secretele bucătăriei internaționale.

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Când și ce mâncăm la Papa Sanyi?

Restaurantul va funcționa într-un regim special, încercând să satisfacă toate plăcerile culinare ale gurmanzilor și nu numai. Așadar, Papa la Sanyi va funcționa după următorul program:

 • dimineaţa va fi Omletărie – Omletărie a la Sanyi –  se poate servi la locaţie sau TO GO la cornet.
 • la prânz va fi restaurant de tip împinge tava – Gourmet la tavă –  în fiecare zi vor fi preparete mâncăruri diverse iar publicul își va putea bucura papilele gustative cu un mix de mâncăruri proaspete și sănătoase.
 • seara, Papa la Sanyi devine restaurant a la Carte, iar meniul va fi unul diversificat, subliniind astfel această trecere de la un restaurant de tip “împinge tava” la unul elegant, pretențios și cu un meniu bogat în delicatese.
Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Așadar, toți cei care își doresc să treacă pragul bucătăriei inedite “Papa la Sanyi” sunt așteptați pe strada Gheorghe Şincai la numărul 7 unde vor descoperi o experiență culinară unică, de la preparate și până la servire.

 

 

2 Comments
 1. ciprian banciu 17 martie 2016

  Mda, exceptional! Poate ca intre timp a devenit si serios in a-si plati furnizorii :))

  Reply
  • Redactia 17 martie 2016

   are datorii la winepoint?

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!