8 august 2016

Val de străini la UNTOLD. 30.000 în patru zile

By In Clio, Special

“Muzica de calitate, buna dispoziție și ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România. De menționat, este faptul că pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetățenii străini”, se arată într-un comunicat remis presei de catre Inspectoratului General pentru Imigrări — Serviciul pentru Imigrări al județului Cluj.

30.000 de straini au participat la Festivalul de muzica electronică UNTOLD.

DSC_0015

Astfel, în cele patru zile de festival, polițiștii de Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competență. De asemenea, polițiștii au participat, în sistem integrat, la acțiuni comune alături de celelalte forțe M.A.I., pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și identificarea în regim de urgență a cetățenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum și în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranță publică. Polițiștii clujeni au fost o prezență activă și permanentă în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum îi în zona Pieței Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.

In acest weekend a avut loc festivalul Untold 2016. Pe scena principală a festivalului au mixat DJ celebrii cum ar fi Tiesto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix.

3 Comments
 1. Dragoș 8 august 2016

  Tibi, eu cred că merită un articol de prima pagină și dl Pepi Viehmann. Pasiunea sa pt jazz, concretizată și prin clubul de la casa de cultură cred că îl califică din plin la asta, poate chiar mai mult decât zecile de articole despre untold.

  Reply
  • Redactia 8 august 2016

   FAC

   Reply
 2. romeo donca 8 august 2016

  ati gresit numarul din titlu. doar 30000?
  lipseste un zero! 😀

  Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.