10 iulie 2015

Vacanţa animată, surpriza MiniReactor pentru copii în Parcul Central

By In Actualitate, Teatru

 

A venit vara și ne cheamă soarele la joacă! Ne ținem după el prin parcuri și pe oriunde îl vedem că poposește, parcă și timpul leneș a intrat în concediu, așa că nimic nu ne stingherește bucuria: toamna e încă departe. Desigur că MiniReactor nu mai putea, nici el, sta în casă.

Afară, în aer liber, printre copii, acolo se simte bine familia de personaje binecunoscute din spectacolele mini-reactoare. Așa că le-am făcut plăcerea și le-am scos la plimbare: în iulie și august, MiniReactor se mută, cu mic, cu mare, în Parcul Central. Platoul Casino-ului se va anima cu Madame Pove și valiza ei plină de povești, cu Ridichea Uriașă, Cipi și supriza sau  personajele fanteziste din R.O.G.V.A.I.V.  Nu își doresc nimic mai mult decât să se bucure de vremea călduroasă împreună cu toți cei dispuși să stea cu ei la povești: copii, părinți, bunici, mătuși și oricine simte nevoia de o Vacanță mai Animată!

Programul: 

  • 09 IULIE, ora 17:00, Parcul Central –TURTIȚA povestită de MADAME POVE, recomandat copiilor 2+
  • 16 IULIE, ora 17:00, Parcul Central – R.O.G.V.A.I.V., recomandat copiilor 1+
  • 23 IULIE, ora 17:00, Parcul Central – CIPI ȘI SURPRIZA , recomandat copiilor 3+
  • 13 AUGUST, ora 17:00, Parcul Central – TURTIȚA povestită de MADAME POVE, recomandat copiilor 2+
  • 18 AUGUST, ora 17:00 , Parcul Central – CAPRA CU TREI IEZI – PREMIERĂ! povestită de MADAME POVE, recomandat copiilor 2+

Stagiunea de vară Vacanța Animată MiniReactor este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca și de Consiliul Local Cluj-Napoca.

Pove in parc

1 Comment
  1. Alina 31 august 2015

    Speram sa se mai organizeze astfel de evenimente cat mai des!

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.