2 august 2015

Va exista ediţia a doua a Untold Festival?

By In Actualitate

Veste bună pentru festivalierii Untold. Deja se derulează pe contul oficial de Facebook  al Untold Festival concursuri cu premii în abonamente pentru ediţia din 2016.

Acest fapt vine să întărească succes cert al primei ediţii, care a înregistrat 150.000 de specctatori în 3 zile. Organizatorii au comunicat că ieri a fost sold out.

Va exista o a doua ediţie a festivalului?

“Concursurile respective sunt ale partenerilor festivalului si ne bucurăm că avem sprijinul lor. Da, ne dorim să avem ediţii viitoare ale Untold festival. Azi suntem încă focusaţi pe ediţie 2015”, a explicat pentru clujulcultural.ro Ştefana Giurgiu, PR Manager Untold.

 

avicii

“UNTOLD Festival anunță cu mândrie că ziua a 3-a de festival a înregistrat un SOLD-OUT: peste 65.000 de festivalieri au cântat alături de ARMIN van BUUREN până în zori de zi”, a comunicat Ştefana Giurgiu, PR Manager Untold Festival.

Un nou record de audienţă se aşteaptă astăzi, când headlinerul e celebrul dj David Guetta, anunţat de primarul Emil Boc în noaptea de Revelion 2014/2015 ca şi cap de afiş deodată cu Avicii.

 

 

2 Comments
 1. Florin Constantin Verdeş 2 august 2015

  … probabil că financiar oraşul a câştigat, mă rog, o parte dintre “bişniţ”-oameni şi, normal la noi, o samă dintre găinari, plus “negri” cu garsoniere şi apartamente închiriate!… cultural, nu prea văd câştigul!… nu e necesar să “sară” cineva pe spusele mele, nu voi răspunde oricum, dar, dacă în anii ’90 Milli Vanilli erau condamnaţi pentru play-back, în 2015 eu nu văd că s-ar fi schimbat ceva în ce-i priveşte pe “giganţii” Armin sau Avicii!!!…

  Reply
  • titi 3 august 2015

   salut florine , am fost colegi de clasa dar din pacate nu ne-am vazut de vreo 20 de ani si vreau sa-ti spun cateva cuvinte :
   – nimeni nu are pretentia ca un asemenea festival trebuie sa fie un EVENIMENT CULTURAL.
   – ai uitat probabil ca si noi “uram ” ABBA si Boney M , asa si tinerii de azi au dreptul la idolii lor , chiar daca acestia sunt DJ care mixeaza muzica altora si mai putin creatori de muzica.
   – personal as prefera un FESTIVAL cu mai multe TRUPE. Eu am frecventat scena ” din Padure ” unde chiar i-am apreciat pe AKUA NARU, CLUB DES BELUGAS , ALEXANDRINA si surpriza pentru mine , Mr. WOODNOTE.
   – copii mei au fost SI la celelalte evenimente.
   – si ce daca unii au cistigat financiar ?
   – AM TOTUSI O MARE SUPARARE : Nu mai am 25-30 de ani !
   – Ne vedem la diMeola ? Asa pentru sufletul nostru…

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.