18 noiembrie 2015

UPDATE Organizatorul de evenimente Nelu Brînduşan a fost externat!

By In Special, Spectacol

Nelu Brînduşan a postat joi următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

Dupa aproape 3 saptamani foarte grele, datorita efortului exceptional al echipei de medici de la Spitalul “Agrippa Ionescu”, al familiei si al gandurilor voastre bune, am ajuns in stadiul in care pot continua tratamentul acasa. Greul a trecut, urmeaza 3 luni de tratament ambulatoriu, dupa care, in functie de evolutia arsurilor, voi putea incepe perioada de recuperare.

Va multumesc pentru sprijin si sa ne rugam in continuare pentru colegii mei Alexandra, Ciprian si Catalin, cat si pentru toti ceilalti care se afla inca in spitale!

Condoleante familiilor indurerate! ‪#‎Colectiv‬

————————————————————————

Clujeanul Nelu Brînduşan, cunoscut organizator de evenimente din sfera muzicii metal, director al festivalului Maximum Rock şi al siteului maximumrock.ro a fost astăzi externat din spitalul SRI, unde a fost internat după cee a fost ars în şase locuri pe corp în incendiul de la Club Colectiv din Bucureşti.

” Nelu a revenit acasă!!!! A fost externat astăzi. Urmează perioada de recuperare…. Va fi bine!!! Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-ati fost alături in gânduri si in rugăciunile voastre…. Vă rog să nu uitati că încă sunt persoane care suferă si au nevoie de noi in continuare… Dumnezeu să-i ierte si să-i odihnească în pace pe toti cei plecați din‪#‎colectiv‬…” au scris apropiaţii organizatorului pe reţeaua Facebook.

Clujulcultural.ro a fost primul site din România care a informat despre faptul că Nelu şi o parte din echipa lui au fost prinşi în incendiul devastator de la Club Colectiv, din fatidica noapte de 30 spre 31 octombrie, soldat cu 56 de morţi şi zeci de răniţi.

1 Comment
  1. Gica 19 noiembrie 2015

    Oooh, marele producator:))

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.