11 noiembrie 2015

Untold scoate la vânzare încă 5.000 de abonamente Pre-Sale

By In Actualitate, Muzica

Untold pune  în  vânzare  încă  o  serie  de  5.000  de  abonamente  Pre-Sale,  joi,  12 noiembrie, începând cu ora 17.00. Abonamente vor fi de această dată disponibile și celor care nu s-au pre-înregistrat pe siteul festivalului. Seria nouă de Abonamente de 4 zile Pre-Sale, va fi  lansată joi, 12 noiembrie, iar fanii au la dispoziție două platforme de unde le pot achiziționa: siteul festivaluluiwww.untoldfestival.com pentru  cei  care  optează  pentru  abonament  printed  at  home și www.eventim.ro, pentru cei care doresc să-și ridice abonamentul dintr-unul din magazinele rețelei Eventim.

Untold-12NOV

Prețurile abonamentelor diferă în funcție de tipul de utilizator. Un fan care s-a pre-înregistratpe sitetul festivalului și deține un cod valid, va putea să își achiziționeze  în baza codului primit, Abonamentul de 4 zile Pre-Sale, la prețul de 275 lei + taxe. În schimb, utilizatorii care nu s-au înregistrat pe site și nu dețin cod, vor avea acces și ei la Abonamente de 4 zilePre-Sale, la prețul de 300 lei + taxe. De asemenea, este disponibil și un număr limitat de Abonamente VIP la prețul de 500 lei + taxe. Fanii au acum ultima șanșă să își folosească codurile  de  reducere  primite  în  urma  pre-înregistrărilor  pe  site  și  sunt  încurajați  să  își nominalizeze în continuare artiștii preferații pe www.untoldfestival.com, chiar daca perioadade înregistrare pentru coduri de reducere se încheie. 

Pentru Untold 2016 vor fi  disponibile un total de 55.000 de abonamente de 4 zile,  iar prețul  acestora  va  crește  progresiv,  până  la 450  lei  +  taxe,  pe  măsură  ce  se  apropie festivalulul  sau sunt  prezentați  artiștii  din  line-up.  

După atingerea pragului  de 55.000 de abonamente,  fanii  își  vor putea achiziționa  doar bilete  de câte  o zi. Untold 2016 se pregătește pentru o creștere usoară a traficului general, estimând un total de 300.000 de festivalieri în cele 4 zile.

“Rapiditatea cu care s-au vândut primel le două serii de abonamente reprezintă o premierăpentru orice festival organizat în România, iar acest aspect poziționează UNTOLD în aceeași ligă cu marile festivaluri din străinătate, unde fanii se înscriu pe liste de așteptare pentru a avea  acces  la  bilete.  Apreciem  nerăbdarea  lor  și  abia  așteptăm  să  le  demonstrăm  că încrederea pe care ne-o arată acum, ne impulsionează să pregătim ediția a doua la cel mai înalt nivel posibil”, spune Bogdan Buta, Director General Untold.

Ediția a doua Untold va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaționale.

Untold 2015, festivalul care a impresionat la prima ediție peste 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA șiDIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.