1 noiembrie 2020

Untold prezintă campania „Blood Heroes”

By In Cooltura

Organizatorii Untold și Neversea au lansat campania „Blood Heroes”, dorind să  prezinte poveștile celor mai generoși donatori de sânge din România.

Campania „The Blood Heroes” este parte a celei mai longevive campanii de donare de sânge, „Blood Network”, și vrea să scoată în față, de această dată, eroi care salvează vieți, prin donarea de sânge.

Împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine, organizatorii celor două festivaluri au selectat 4 oameni care sunt unii dintre cei mai frecvenți donatori de sânge din România.

Unul dintre ei a donat în ultimii 30 de ani de 120 de ori și se numește Săbădean Camelia. Este asistentă medicală, are 50 de ani și locuiește în Târgu Mureș. În ultimii 30 de ani, a donat 54 de litri de sânge, care au ajuns la 360 de pacienți care aveau nevoie disperată de el.

Munteanu Florin este un măcelar în vârstă de 43 de ani din Ploiești. Donează sânge de 24 de ani, din dorința de a face bine în jurul său. Are la activ 92 de donări, din care s-au strâns 42 de litri de sânge și au fost salvate 276 de vieți.

Pîrpîlită Tabita Ramona, din Timișoara, are 39 de ani și conduce troleibuze. Donează sânge de la 21 de ani, din dorința de a le fi de ajutor celor aflați în nevoie. Are la activ 52 de donări, din care s-au strâns 24 de litri de sânge, care au ajuns la 156 de pacienti.

La cei 23 de ani, Bagdi Robert, polițist de meserie, donează o dată la 3 luni. Este din Oradea și are la activ 20 de donări. Sângele lui a ajuns la 60 de pacienți care aveau nevoie disperată de el.

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.