23 iulie 2015

UNTOLD Festival! Toate noutăţile: harta cu scenele, programul, abonamentele, biletele rămase

By In Cooltura, Esenţial

Muzică electronică cu artişti de de calibru mondial, dar şi muzică retro cu nume ale anilor 70-80, muzică rock, multe activităţi, un camping uriaş, zeci de mii de participanţi. Toate acestea peste exact o săptămâna la Cluj-Napoca!

Mult aşteptatul UNTOLD Festival, 30 iulie-2 august,  atrage ca un magnet participanţi la Cluj, mai ales prin line-up-ul afişat. Mari nume ale “muzicii de DJ”, ca să glumim un pic, dar nu numai, vor veni la Cluj: AVICII, David Guetta,  ATB, Armin van Buuren şi mulţi mulţi alţii sunt aşteptaţi să ducă în delir publicul de pe Cluj Arena şi celelalte şase scene instalate în oraş!

Sunt şi veşti rele, WU TANG KLAN numai vine!

UNTOLD Festival a fost comunicat de organizatorii de la Federaţia SHARE ca evenimentul central de entertainment al Capitalei Europene a Tineretului 2015, titlu câştigat de Cluj-Napoca şi derulat de tinerii de la federaţia SHARE.

Bugetul UNTOLD se ridică la 4 milioane de lei!

Conceptul UNTOLD Festival a fost lansat  oficial cu ocazia unei conferinţe de presă la care au participat oficialii federaţiei şi managerii festivalului.

Organizatorii au pregătit o surpriză de proporţii pentru media care a constat într-o scenetă de zile mari despre o serie de personaje mitologice ardelene care vor fi incluse de acum în „ideologia” festivalului: Roş-Împărat, Balaurul, Prîslea cel Voinic, Ileana Cosânzeana şi alte personaje din folclor

Iată amplasamantul scenelor, HARTA UNTOLD:

11742699_416386338563561_5100515802891897974_n

 

Clujulcultural.ro a scris despre lansarea festivalului, pe larg,  AICI

Festivalul e axat pe muzică electronică, în principal, dar  a comasat în cadrul lui şi ediţia a doua a festivalului rock We are rocking the city, iniţiat în 2014, timp de două zile, în avanpremiera concertului Billy Idol, de către Agenţia de publicitate şi evenimente clujeană Amprenta Advertising. Pe scena Citadel, din piaţa Unirii, vor răsuna aşadar sonorităţi rock cu multe trupe româneşti.

UNTOLD

Pentru un eveniment de amploarea Untold Festival este normal ca lucrările să înceapă din timp:

“Lucrările la perimetrul festivalului au început. Este nevoie să începem cu o săptămână înainte, inclusiv cu instalarea scenei de pe Cluj Arena, care necesită timp, pentru că producţia va fi unicat în România. Se lucrează deja şi  în campingul din livada Palocsay. Precizez că în unităţile hoteliere nu mai sunt locuri de cazare, în campus mai sunt. Am vândut 3000, mai avem doar 1300 locuri de cazare!

În ce priveşte prognoza meteo, pot spune că vom avea vreme bună. Comunicăm permanent cu centrul de meteorologie şi anunţăm pe facebook si site situaţia permanent.

În ce priveşte abonamentele: s-au vândut 40.000 de abonamente şi aproximativ 10.000 de bilete. Mai sunt în vânzare ultimele 2000 de abonamente apoi închidem şi vom vinde doar bilete de o zi. Ele costă 129 lei plus taxe pe siteul specializat eventim.ro sau 129 lei fără taxe la partenerii de ticketing din Cluj şi din oraşele mari unde vindem. Recomandăm participanţilor să urmărească siteul festivalului şi contul oficial de Facebook al Untold pentru a fi la zi cu noutăţile anunţate” a declarat pentru clujulcultural.ro Ştefana Giurgiu, PR Manager Untold Festival.

O analiză a costurilor locurilor de cazare si a preturilor cu care clujenii isi inchiriaza locuinte pentru Untold a scris siteul economic catcostaclujul.ro

Vă prezentăm mai jos programul festivalului. Repetăm, WU TANG KLAN nu mai vine!

ZIUA 1 ZIUA 2 ZIUA 3 ZIUA 4un

 

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.