24 septembrie 2020

UNTOLD dezvoltă un festival la Timișoara, Capitala Culturală Europeană

By In Cooltura

Bogdan Buta și echipa sa de la UNTOLD vor dezvolta un festival la Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2021.

Informația a fost confirmată de manegerul de marketing și comunicare Edy Chereji pe facebook:

”Suntem pe un camp langa Orasul Timisoara, dar asta nu este o intamplare! Suntem pe un camp care in urmatorii 2-3 ani se va transforma intr-o zona de agrement si spatiu cultural, unice in Romania. 365 de zile pe an va fi mandria si bucuria timisorenilor, cateva zile pe an va fi casa unui nou festival, cu un concept nou, gandit sa promoveze Timisoara si zona de vest a tarii. Asa ca, UNTOLD e la Cluj, Neversea la Constanta, iar la Timisoara pregatim un nou festival, ce va completa exeperinta celor doua de mai sus! Urmeaza un drum lung, dar frumos, pana in 2023 cand vom trece pragul primei zile de festival. Fruncea sus, mintea deschisa si hai sa punem osu’ la treaba ”, a scris acesta.

 

Echipa Untold, Bogdan Buta, camasa neagra si Edi Chereji, camasa alba, s-a fotografiat cu primarul Timisoarei, Robu (cu cravata)/ Foto Edi Chereji pagina de facebook

De asemenea acesta a dat niste detalii despre modul in care a luat decizia de extindere echipa UNTOLD:

”Discutăm cu autoritatile locale de peste 2 ani, doar ca am facut-o discret, calculat si profesionist asa cum ne place noua. Fara valva, fara tam-tam, fara promisiuni nefondate. Saptamana aceasta a fost propus spre vot parteneriatul in CL… Avand in vedere ca parteneriatul a fost aprobat in CL, era normal sa anuntam si sa confirmam ceea ce pana azi era o presupunere. Un festival si un concept complex cum am propus noi, se construiesc in timp, cu resurse angrenate, cu parteneri, cu oameni dedicati etc. Toti acestia au nevoie de certitudine pentru a se alatura proiectului nostru. Iar noi asta am facut prin anuntul de azi, ne-am luat un angajament fata de toti cei care cred in noi, de la fani, autoritati si pana la parteneri, ca vom dezvolta un nou proiect de succes si la Timisoara! Untold vrea festival si la Timisoara.”, a răspuns pe facebook unui fan Chereji.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.