16 august 2018

UNTOLD anunță că repară pista de atletism şi scaunele de pe Cluj Arena

Festivalul va investi într-un sistem de irigat

By In Actualitate

Organizatorii festivalului Untold au anunța astăzi într-un comunicat că vor repara tot ce s-a deteriorat pe Cluj Arena în urma ultimei ediţii, recent încheiată,  după ce pe pagina de Facebook a Radio Cluj au apărut fotografii cu diferite zone degradate.

În fotografii se poate observa că pista de atletism de pe Cluj Arena şi mai multe scaune din tribune au suferit deteriorări.

“Cu referire la materialele apărute astăzi în presă despre stadiul Cluj Arena post festivalul UNTOLD, organizatorii doresc să facă următoarele mențiuni:

–        Ca în fiecare an, toate defecțiunile apărute în urma folosirii stadionului Cluj Arena pentru festivalul UNTOLD vor fi remediate integral de către UNTOLD. Ca o măsură suplimentară, organizatorii festivalului au și în acest an o poliță de asigurare care acoperă orice defecțiuni/pagube produse în timpul montării, în timpul festivalului sau în timpul demontării.

–        Zonele pistei de atletism care au fost afectate vor fi reparate integral de către UNTOLD până în luna octombrie 2018, așa cum prevede contractul de închiriere încheiat cu Cluj Arena. În acest sens au început deja demersurile și lucrările de reparații.

–        Cu privire la scaunele din tribune, acestea au fost demontate de către organizatori pentru a construi patru rampe de acces, conform normelor stabilite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Acestea au început să fie remontate, iar pana la meciul echipei FC Universitatea Cluj de duminică, 19 august, toate scaunele care au fost dezafectate vor fi repuse pe poziție.

–        Separat de orice acțiuni de întreținere a gazonului pe care UNTOLD le-a efectuat și în acest an, dar și separat de orice reparații care revin organizatorilor UNTOLD în baza exploatării stadionului, aceștia vor investi și într-un sistem de irigare permanent a taluzurilor care înconjoară stadionul Cluj Arena, investiție care se ridică la suma de peste 10.000 de euro”, a transmis UNTOLD.

Peste 355.000 de persoane au participat, în 2-5 august, la cea de a patra ediţie  a festivalului Untold.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.