15 decembrie 2017

Universitari clujeni, premiați de UBB

By In Actualitate, Clio

Un număr de 47 de membri ai echipei Universităţii Babeş-Bolyai vor primi luni, 18 decembrie 2017premii pentru excelenţa în activitatea desfășurată în acest an.

Ceremonia de premiere va avea loc luni, 18 decembrie 2017, de la ora 12.00, în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr. 1).

Premiile vor fi acordate pentru excelenţa în activitatea didactică, excelenţa în  cercetarea ştiinţifică, dar și în domenii care țin de vizibilitatea internațională a Universității Babeș-Bolyai.

Suntem o universitate de top atât la nivel intern, cât şi pe plan internaţional, astfel încât performanța trebuie să reprezinte o constantă a activității noastre. Premierea și recunoașterea activității de excelență, fie ea în domeniul didactic, în cel al cercetării sau în oricare alt domeniu pe care noi, ca universitate, îl abordăm sunt acte fireşti de aşezare a performanţei acolo unde îi este locul”, a declarat prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil de cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice.

Daniel David, prorector UBB

     

Mai multe informații, precum și lista completă a persoanelor premiate pot fi consultate accesând link-ul http://cercetare.ubbcluj.ro/ro/premii-si-distinctii/ .

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.