Filmul România neîmblânzită este o producție unică care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, dar fragilă, în același timp. Este un dar oferit românilor, cu ocazia centenarului Marii Uniri, din partea Auchan Retail România.
 
Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.
 
“UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT” – este mesajul pe care dorește să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate, și prețuire.
 
Pelicula și-a făcut debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic și pe data de 12 aprilie, la Londra, în cadrul galei BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).
 
În cinematografele din România, filmul va fi distribuit de Transilvania Film (casa de distribuție a lui Tudor Giurgiu), iar pemiera va avea loc pe data de 13 aprilie 2018. Documentarul România neîmblânzită este un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice. El este narat de cunoscutul actor Victor Rebengiuc.
 
 
Mai multe AICI
 
Trailerul documentarului România neîmblânzită:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.