7 octombrie 2014

“U” Cluj, aşa cum o ştiu”, volumul de debut al ziaristului Alin Fornade, lansat la Festivalul Internaţional de Carte Transilvania

By In Actualitate, Carte

Cunoscutul jurnalist sportiv Alin Fornade, fost şef al Pro Sport şi Gazeta Sporturilor de Transilvania,  îşi lansează cartea “U” Cluj, aşa cum o ştiu”, apărută la editura Colorama,  joi, 9 octombrie, la ora 13:00, în Piaţa Unirii, în cadrul Festivalului Internaţional de Carte Transilvania.

Cine vrea să răsfoiască şi să cumpere volumul  o poate face chiar de  marţi, la standul editurii Colorama de la Festivalul de Carte Transilvania.

La lansare vor vorbi jurnalistul Ovidiu Blag, care a fost iniţiatorul acestui proiect editorial, Alin Şutea, PR al “U” Cluj, şi autorul.

La lansare vor fi prezenţi fotbaliştii de la “U” Cluj !

Volumul adună între coperţi publicistica dedicată de Fornade clubului Universitatea. De asemenea, cartea conţine o serie de fotografii superbe.

În ziua lansării, primii 100 de cumpărători ai cărţii primesc şi un DVD despre clubul alb-negru.

“Universitatea nu e doar o echipă de fotbal, ci și o lecție deschisă despre istorie, camaraderie și onoare. Și nu de ieri, de azi, ci din 1919″, notează Alin Fornade în cartea pe care o va lansa săptămâna aceasta, la editura Colorama – “U” Cluj, aşa cum o ştiu.

Fornade

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!