2 august 2019

Tujamo, despre publicul din România: „Nu am văzut așa ceva nicăieri în lume”

By In Cooltura

DJ-ul german Tujamo a vorbit despre publicul din România, despre cum a evoluat festivalul Untold în cei cinci ani de existență, dar și despre momentul său artistic din prima zi de festival.

După un moment artistic incendiar, care a făcut publicul Untold să cânte, să danseze și să sară, Tujamo a discutat în cadrul unei conferințe de presă despre cum a văzut el evoluția festivalului Untold în cei cinci ani de existență, în contextul în care artistul a fost prezent încă de la prima ediție.

„Văzând acest festival din prima zi crescând până a ajuns la ceea ce este acum, este o nebunie. În primul an am crescut că este la 100% din potențialul său. Apoi, în cel de-al doilea an a ajuns la 150% și m-am gândit că nu poat fi mai bun de-atât. Acum suntem la cea de-a cincea ediție și am ajuns a 500%. Ce se va întâmpla anul viitor? Nu știu. Este o nebunie. Nu am cuvinte, mi se face pielea de găină când mă gândesc. Scenele arată mai bine, sunetul este mai bun, sunt mai mulți oameni. Este deja perfect, așa că nu știu ce va fi anul viitor”, a spus Tujamo.

Tujamo vorbind cu presa la Untold #5

Ulterior, artistul a mărturisit cât de bine s-a simțit în cele două ore în care a mixat pentru publicul Untold, dar și câtă muncă este în spatele unui astfel de set.

„Au fost cele mai frumoase două ore din viața mea. O spun sincer. Au fost două ore, dar parcă au trecut doar câteva momente. Oamenii de cele mai multe ori nu știu, dar pentru un astfel de set, de două ore, se muncește aproximativ trei săptămâni”, a explicat artistul.

Tujamo a recunoscut că nu a mai întâlnit nicăieri un public ca cel din România.

„Poate credeți că spun asta peste tot, dar eu am văzut aproape toate țările din lume și nu am văzut așa ceva. Spui o dată să ridice mâinile în sus și vezi tot stadionul cum le ridică. Nu se mai întâmplă asta nicăieri în lume. Este de asemenea atât de multă lume. Asta este cea mai bună experiență de care te poți bucura”, a mărturisit DJ-ul.

1 Comment
  1. […] Tujamo, despre publicul din România: „Nu am văzut așa ceva nicăieri în lume” […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.