Tudor Giurgiu

La petrecerea HBO organizată aseară în cadrul TIFF, lui Tudor Giurgiu, organizatorul festivalului, i-au fost furate o baterie de încărcare telefon și o pereche de ochelari de soare. Reclamația a fost făcută chiar de Tudor Giurgiu pe pagina personală de Facebook.

Redăm mesajul integral:

,,N-aș fi crezut că există “invitați” la party-ul HBO care cotrobăie prin lucrurile personale ale altora. Concret: mi s-a furat o baterie de încărcare telefon & ochelari de soare dintr-o gentuță verde HBO-branded. Îi doresc celui care mi-a furat ochelarii să îi piardă cu prima ocazie. Sau să își rupă mina cu care i-a luat. Și sper sa triem mai bine de la anul asa-zișii “invitați” la party-ul HBO. LATER EDIT: Ca să fiu bine înțeles: sunt convins ca hoții sunt dintre aceia care se strecoară înăuntru pe baza de prieteșuguri și alte combinații. Oameni care vin la party nu din dorința de a se bucura de festival și de atmosfera ci minați de cu totul alte intenții…”

La petrecerea HBO din acest an au mai participat printre alţii de personaje cu probleme penale cum e cazul Andrei Hrebenciuc, personaje mondene dar care au jucat în filme, cum e cazul fantelui Codin Maticiuc, un obisnuit al tablidelor. O surpriză a fost şi prezenţa fotbalistului Ciprian Marica, alături de alți cineaști, actori, regizori, scenariști și jurnaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.