• Trupa de rock alternativ Byron a aniversat 10 ani de activitate cu un concert în clubul Form/Space. Ea a venit la Cluj însoțită  de Lizabett Russo, cântăreață de jazz, neo-folk si experimental, și de trupa Cuibul din Chișinău.
  În deschidere Lizabett a creat o atmosferă de poveste cu muzica ei, vorbind în melodiile ei despre Scoția, țara ei adoptivă. Melodia care a făcut publicul să se entuziasmeze a fost melodia Mariei Răducanu,  Cristina. Lizabett a propus o nouă variantă apreciată de publicul din Form Space.
  img_5851
  Lizabett Russo,
  Trupa Cuibul a antrenat publicul cu melodii de impact iar solista Lidia Scarlat l-a încurajat să lase timiditatea deoparte și să cânte alături de trupă. Printre melodii, aceasta a povestit că Igor Dânga, chitaristul trupei și inițiatorul acesteia este si producător muzical  pentru trupa Zdop si Zdup de aici și acordurile de etno-rock din piesele Cuibul. În premieră, aseară, Cuibulcântat o melodie nouă, fară titlu, alcatuită din fragmente în limba româna și rusă.
  Încet încet Clubul Form/Space, cu o capacitate de 1000 de persoane, se umple pentru că urmează... Byron.
  În timp ce membrii trupei își acordau instrumentele, un pici a mers hotărât la toboșarul trupei si și-a lamurit curiozitățile: “Ce bețe ai ? Poți  să mi le arăți, te rog?” Amuzat,  toboșarul trupei a lasăt pentru moment orice activitate și a povestit două minute cu piciul.
  site-2
  Pasionat de rock

  Concertul celor de la Byron începe în forță. Trupa condusă de liderul Dan Byron a pregătit pentru seara specială 19 melodii.

  Piesa de deschidere a fost Blow up my tears, din 2007, de pe albumul Forbidden Drama, primul al trupei.
  Au urmat piesele I don`t want to entertain you, Cu capul în nori, Marea, On the road,
  Essential Piece, Tummo sau Mă simt minunat.
  received_1275650272477007
  Byron live la Cluj
  Publicul a fost extaziat în multe momente ale showului. La un moment dat a fost
  proiectat un filmuleț care a ilustrat activitatea trupei în toți cei 10 ani.
  byron
  Byron a închis concertul cu melodia Perfect, potrivită pentru o seară…de succes. Doar sonorizarea a jucat feste trupei.  La Form/Space vor mai concerta curând Alternosfera și Vița de Vie.
  Text si foto, Alina Vasilescu,
  studentă, an 1 jurnalism, UBB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.