2 aprilie 2014

“Trup şi suflet”, concert acustic Celelate Cuvinte la Cluj

By In Actualitate, Muzica

Renumita trupa rock Celelate Cuvinte va susţine un concert la Cluj-Napoca în care îşi va lansa proiectul acustic “Trup și Suflet”. Concertul are loc vineri, 4 aprilie, ora 22.00, în  Flying Circus PUB (ex-Zink) str. Iuliu Maniu.

Celelalte-Cuvinte2

Concertul este o  premieră absolută, şi va fi compus, informează un comunicat al organizatorilor, din două reprize:   prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va fi plină de forţă,  în care vor fi cântate principalele  hituri ale formaţiei din cadrul albumelor lansate în 30 de ani de carieră.

“Cuvinte” va prezenta fanilor şi noi compoziţii intitulate “Muza mea” şi “Astă lume”.

„În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții şi înregistrări, întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele „Celelalte Cuvinte” sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet”, se precizează în comunicat.

 

Un bilet de intrare costă 25 de lei. Acestea se vor vinde în seara concertului, la intrarea în Flying Circus PUB.

1 Comment
  1. […] mai mare trupă rock din ţară* a concertat vineri la Cluj. Peste două ore de muzică de calitate. Cei patru (plus unu) şi-au pus sufletul în faţa celor […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.