30 mai 2020

Très Court 2020 trece pe online și oferă filme decadente

By In A 7-a

An excepțional, ediție excepțională, festivalul Très Court se reinventează.

Institutul Francez din România dă, peste câteva zile, startul celei de-a 22-a ediții a Festivalului Internațional de foarte scurt metraj Très Court, o ediție care are loc pentru prima dată online.
Peste 120 de filme de maxim 4 minute vă invită să descoperiți perspectivele pline de umor sau de sensibilitate ale regizorilor și regizoarelor din toate colțurile lumii, care vorbesc despre lumea de azi, dar mai ales despre cea de mâine.

Din 5 în 14 iunie, vă dăm întâlnire pe www.trescourt.com. Accesați harta care menționează toate locurile festivalului. Alegeți unul dintre ele și veți obține gratuit codul de acces de la unul dintre organizatorii locali ai festivalului. Odată recuperat acest cod, vizionarea filmelor e la un clic distanță.

Fie că optați pentru competiția internațională, programul far al festivalului, sau pentru celelalte secțiuni tematice (Paroles de femmes – filme feminine și feministe, Familiale – selecția pentru copii, selecția franceză sau selecția de filme decadente Trash&Glam, prezentată pentru prima dată publicului român), lăsați-vă surprinși de filme foarte concise, dar pline de talent.

Această ediție online a festivalului Très Court din luna iunie va fi completată în toamnă, în intervalul 7–17 noiembrie, de o proiecție specială în săli a competiției românești și a unei selecții Best Of 2020 a festivalului.

Urmăriți aici spotul de promovare a festivalului.

Eveniment coordonat de Institutul Francez din România.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.