20 ianuarie 2014

Top 5 cafenele culturale. “Insomnia” e liderul, “L”Atelier Cafe” şi Casa TIFF întregesc podiumul

By In Esenţial

“Insomnia Cafe” este cafeneaua care sprijină cel mai mult cultura clujeană, în urma unui sondaj efectuat printre cititorii cotidianului  local electronic  clujulcultural.ro. Celelalte patru cafenele din Top 5 votate de cititori sunt “L”Atelier Cafe”, “Casa TIFF”, The Soviet şi Răgaz Cafe.  Conform votului,  Insomnia a fost votat de 26 la suta din respondenti, Atelier Cafe si Casa TIFF fiind la egalitate, cu 11 la sută din optiunile cititorilor siteului.

Topul complet al cafenelelor culturale îl puteţi vedea aici

Cititorii siteului au considerat prin aceste voturi că aceste cafenele acordă cel mai puternic sprijin culturii clujene, organizând cele mai multe evenimente de profil: teatru independent, cenaclu literar, concerte, seri de poezie, lansări de carte, dezbateri culturale, proiecţii de filme.

Atelier

Cafe L”Atelier, locul doi in top, una din cafenele in vogă la Cluj – (c) Cafe Atelier

Precizăm că aici a fost vorba de un demers jurnalistic, nu unul sociologic, iar topul constituit vine ca urmare a voturilor pe poll-ul de pe site. Am vrut să luăm pulsul, să vedem un trend, atât cât s-a putut prin această metodă simplă, pentru de a da posibilitatea cititorilor siteului, pentru prima oară în presa online clujeană, să îşi voteze cafeneaua preferată care sprijină cultura din Cluj.

Redacţia clujulcultural.ro va scrie luni din Insomnia Cafe, marţi din Atelier Cafe, miercuri din Soviet Pub şi joi din Răgaz Cafe. Precizăm că localul Casa TIFF e în renovare.

Mulţumim tuturor cititorilor pentru participarea la acest demers de jurnalism cultural. Urmează în curând alte surprize editoriale din partea cotidianului nostru.

 

2 Comments
  1. […] Clujulcultural.ro a realizat mai demult un top al cafenelelor culturale. Rezultatul acestuia poate fi citit aici […]

    Reply
  2. […] Un top al acestor cafenele realizat de cititorii Clujulcultural.ro poate fi citit aici […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.