5 august 2017

Top 10 cărţi preferate de români în primele şase luni ale anului

By In Actualitate, Carte

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu şi Geanina Staicu-Avram au dominat topul vânzărilor de carte în primele şase luni ale anului, potrivit elefant.ro citat de News.ro

Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, 6 sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul “Insomnii” conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul “Suge-o, Andrei!”.

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia “Fluturi” a Irinei Binder şi abia pe poziţia a cincea regăsim primul volum străin – “După ce te-am pierdut” (Jojo Moyes). De altfel, scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români – “Înainte să te cunosc”.

În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu “Jamila Cuisine” şi Andrei Ciobanu cu “Suge-o, Ramona!”, dar şi Agnes Martin-Lugand cu “Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea”. Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul “Fata din tren”.

“Autorii români au mereu un loc special în preferinţele clienţilor noştri. Ca retailer online vom încerca mereu să aducem în ofertă cele mai noi titluri atât din literatura autohtonă, cât şi din literatura străină, cititorii având mai mereu şi opţiunea de precomandă la volumele care urmează să apară“, explică Dan Vidraşcu, CEO al elefant.ro.

Printre titlurile care nu au reuşit să intre în clasamentul primelor zece volume achiziţionate de pe Elefant, dar care au fost foarte populare printre cititori se mai numără “Hoţul de cărţi” de Martin Zusak, şi “Micul Prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery.

viewscnt

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.