26 aprilie 2014

TIMES OF NEED a câştigat concursul JAXX ROCK BATTLE

By In Actualitate, Muzica

Trupa TIMES OF NEED a câştigat concursul de rock acustic JAXX ROCK BATTLE,  care a avut loc la barul Jaxx Garajul cu Rock.

Trupa clujeană a cântat foarte bine şi juriul a decis împreună cu publicul că ea este câştigătoarea Marelui Premiu de 1000 de euro.

Time

Marea finală s-a desfăşurat la începtul lunii iar finala a reunit trupele  NATIF, TIMES OF NEED, BAGOSSY BROTHERS COMPANY, NotA, THE GLASS FISH şi SEVEN.

 

Voturi au acordat juriul şi publicul.

Fiecare trupă a avut la dispoziţie 15 minute pentru a demonstra de ce îşi merită locul în finală. S. I. T. A. (Sounds In The Attic), trupa câştigătoare a primei ediţii a concursului, au susţinut un recital.

Clasament final:
Locul 1:TIMES OF NEED (1296,5 puncte)
Locul al 2-lea: BAGOSSY BROTHERS COMPANY (1154,5 puncte)
Locul al 3-lea: THE GLASS FISH (1065 de puncte)
Locul al 4-lea: SEVEN (1026 de puncte)
Locul al 5-lea: NATIF (1025 de puncte)
Locul al 6-lea: NotA (1015,5 puncte)

Clujulcultural.ro a fost partener media al concursului avându-l în juriu pe muzicianul Andrei “Kuky” Balogh. Trupa  TIMES OF NEED a câştigat, pe lângă dar marele premiu de 1000 de euro, şi 12 luni de PR oferite de Clujulultural.ro. Tot din partea Clujulcultural.ro, THE GLASS FISH  va primi 6 luni de PR.

Studioul BIG TIME PRODUCTION a  oferit ore de studio  la trei dintre trupele finaliste pentru a realiza 3 piese (NATIF, NotA şi FUNKorporation). De asemenea, o lună de repetiţii gratuite pentru TIMES OF NEED la Rock Academy din partea lui Costi Cămărăşan, membru al juriului, fondator Compact.

Winner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Jaxx Rock Battle

Competiţia şi-a continuat iniţiativa lansată în 2013 de a promova şi de a ajuta la consolidarea comunităţii de rock clujene în peisajul muzical naţional. Fiecare etapa a dispus de un public senzaţional, care a umplut Jaxx Garajul cu Rock până la finalul showului.

Despre juriu

A fost compus: Andrei Kuky Balogh, muzician, membru fondator Revox, din partea Clujulcultural,ro,  Costi Cămărăşan, membru fondator Compact şi Rock Academy, Aminda, solistă a trupei Hazard şi  Academia de canto Music Cool,  producătorul şi muzicianul Paul Patriciu şi solista Lina Bakutayan (Trupa Verde), ambii de la Big Time Production.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.