21 noiembrie 2014

Tibor Navracsics, Comisar European pentru Cultură, la Cluj: Vreau să ajut tinerii să aibă şanse pe piaţa muncii

By In Esenţial

Astăzi, de la ora 11:00, la Grand Hotel Napoca a început plenara publică a Adunării Generale a Forumului European de Tineret, care include dezbaterea cu tema „Democrație și participare”. Tinerii clujeni și participanții la lucrările Forumului care au venit la Cluj-Napoca din cca. 50 de țări vor avea ocazia să interacționeze cu oficiali responsabili de dezvoltarea sectorului de tineret de la cel mai înalt nivel.

Clujulcultural.ro e prezent la plenară şi vă vom ţine la curent.

BUN
Invitații speciali care participă la dezbaterea din cadrul plenarei publice sunt domnul Tibor Navracsics, Comisar European pentru Cultură, Educație, Tineret și Sport, domnul Cristian Cosmin, Secretar de Stat pe probleme de Tineret în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) și domnul Emil Boc, Primar al Municipiului Cluj-Napoca.

Începând cu ora 12.15, într-un cadru mai restrâns, de liderii Forumului European și liderii Federaţiei Share Cluj-Napoca vor avea  o discuţie mai puţin formală în Sala Foyer.

COMISAR

Tibor Navracsis, comisar european pentru tineret

 Tibor Navracsics, Comisar European pentru Cultură, Educație, Tineret și Sport a declarat în speech-ul susţinut în faţa unei săli arhipline că “am cel mai generos si prietenos portofoliu din Comisia Europeană, dar şi cel mai imprevizibil. Doresc să contribui ca 1 milion de tineri să utilizeze cât mai mult mijloacele de comunicare, doresc ca toti de aici sa înveţe cât mai mult, formal cât şi informal. Voi sunteţi forţa mea şi cu voi împreună trebuie să consolidăm tineretul din Comunitatea Europeană.

Vom reveni cu amănunte.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.